search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 03:26
MENU CLOSE

Συνομιλίες αστυνομικών με μαφία ναρκωτικών

04.01.2013 08:02
oldphotosnarkwtika1357220315.jpg

Η φράση «έβαλαν τους λύκους να φιλάνε τα πρόβατα» φαίνεται ότι ταιριάζει γάντι στην άρτι αποκαλυφθείσα υπόθεση εμπλοκής και διαπλοκής αστυνομικών με μαφιόζικο δίκτυο διακίνησης ναρκωτικών.

Η φράση «έβαλαν τους λύκους να φιλάνε τα πρόβατα» φαίνεται ότι ταιριάζει γάντι στην άρτι αποκαλυφθείσα υπόθεση εμπλοκής και διαπλοκής αστυνομικών με μαφιόζικο δίκτυο διακίνησης ναρκωτικών.
Οι διάλογοι των… αντιπροσώπων του νόμου με μέλη της «λευκής» συμμορίας είναι ιδιαίτερα «γαργαλιστικοί».  
– «Μόνο κατοχή κάνε σ’ αυτούς στα χαρτιά έτσι; Γενικά σε όλους αυτούς κατοχή. Απλά μόνο κατοχή. Δεν κάναμε αγοραπωλησία».
– Μήτσος ρωτά: Πες μου εσύ τι θέλεις να γράψουμε;
– Κατοχή, κατοχή κι αυτόν λίγο ξύλο για να δώσουν καμιά δουλειά. Γιατί αυτός έχει πολλές δουλειές. Πες δώσε καμιά δουλειά να φύγεις γ… μπάσταρδε πες. Γ… τη μάνα εκεί τους μπάσταρδους γ… το σπίτι τους, στο ξύλο.
– Μήτσος ανταπαντά: Εντάξει, καλά, καλά λέω.
Σε άλλο σημείο, σελίδα 133, ο «Μήτσος» και πάλι συνομιλεί με άλλον επικεφαλής του μαφιόζικου συνδικάτου.
– Μήτσος: Ε, εκείνος, εκεί ο Δερβ… δεν βγήκε έξω. Τελικά δεν μπορέσαμε να τον βγάλουμε έξω, αλλά κατά τον Μάιο τώρα.
– Μήτσος και πάλι: Με το άλλο χαρτί που δώσαμε εκεί, με πήρε η μάνα του παι… εκείνου που ’χαμε δώσει το χαρτί στη Σαλονίκη των τσιγγάνων. Τελικά πότε γίνεται το δικαστήριο. Μας είχε δώσει ένα όνομα, ρε Γιάννη. Που ’χαμε φτιάξει το χαρτί για τα 2 κιλά ηρωίνη.
Στη σελίδα 157 υπάρχει διάλογος μεταξύ διακινητών που λένε μεταξύ άλλων:
– Εμένα με πιάσανε, με κατηγορούν άδικα για να πάρουν τα λεφτά.
– Με τι; Με κόκκινο ή με σανό;
– Με σανό.
– Πρώτη φορά είναι που είσαι μέσα. Είχες καθαρό ποινικό μητρώο. Σε βγάζω εγώ στο δικαστήριο. Έχω τη δυνατότητα. Μπορώ με την έννοια ότι εγώ με την αστυνομία δουλεύω, καταλαβαίνεις…
– Τι μπορείς να μας κάνεις;
– Θα πληρώσεις μόνο τα έξοδα που θα έρθω εγώ στη μεγάλη πόλη. Θα βγεις εσύ, θα πιάσουν έναν άλλο και η δουλειά θα γραφτεί στο δικό σου όνομα. Από αυτή τη δουλειά δεν το μαθαίνει κανείς άλλος εκτός από τον δικηγόρο σου και τον εισαγγελέα. Στο δικαστήριο όταν θα βγεις δεν το λένε. Είναι μυστικό γιατί αν το λένε δημόσια θα σκοτωθούν άνθρωποι…

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 01:35