search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 12:54
MENU CLOSE

Ο καπνός κοίμισε το ΥΠΕΚΑ…

03.01.2013 08:05

Τραγικά επίκαιρο είναι το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στο σημερινό «Πράσινο Ποντίκι» Ιανουαρίου για τους επιτήδειους που πουλάνε κυριολεκτικά σκουπίδια αντί για πέλετ, βάζοντας σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία και το περιβάλλον.

Τραγικά επίκαιρο είναι το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στο σημερινό «Πράσινο Ποντίκι» Ιανουαρίου για τους επιτήδειους που πουλάνε κυριολεκτικά σκουπίδια αντί για πέλετ, βάζοντας σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία και το περιβάλλον. Οι παράγοντες της αγοράς κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου και για τους ακατάλληλους λέβητες και τις ξυλόσομπες που θέτουν σε κίνδυνο τη δημόσια ασφάλεια.
Και είναι τραγικά επίκαιρο το ρεπορτάζ διότι έπειτα από 13 μήνες το ΥΠΕΚΑ φαίνεται να ξυπνά από τη χειμερία νάρκη και πραγματοποιεί σήμερα σύσκεψη με τη συμμετοχή και του υπουργείου Υγείας για να μπουν κανόνες στην αγορά βιομάζας. Γιατί, αν και η χρήση βιομάζας επετράπη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη τον Νοέμβριο του 2011, το ΥΠΕΚΑ αγνόησε τις προειδοποιήσεις των ειδικών και των περιβαλλοντικών οργανώσεων. Έτσι τώρα τρέχει για να αρχίσει ελέγχους… Βέβαια δεν μας κάνει καμιά εντύπωση, αφού πρόκειται για το ίδιο ΥΠΕΚΑ που έδωσε πράσινο φως στα πετρελαιοκίνητα οχήματα, τα οποία αποτελούν τη βασική πηγή των αιωρούμενων σωματιδίων, και τώρα κόπτεται για το «νέφος» από τα τζάκια! Διαβάστε το!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 12:54