search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:06
MENU CLOSE

«Όμηροι 4 χρόνια οι συνταξιούχοι»

05.01.2013 07:56
«Όμηροι 4 χρόνια οι συνταξιούχοι» - Media

Οι «6 μέρες» κυκλοφορούν με πρωτοσέλιδο τίτλο «Όμηροι 4 χρόνια οι συνταξιούχοι». Στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι πάνω από 170.000 δικαιούχοι περιμένουν στην ουρά και δίνονται  αναλυτικά στοιχεία για την αναμονή σε κάθε ταμείο. Ακολουθήστε τη σελίδα της εφημερίδας 6μέρες στο facebook 

Οι «6 μέρες» κυκλοφορούν  με πρωτοσέλιδο τίτλο «Όμηροι 4 χρόνια οι συνταξιούχοι». Στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι πάνω από 170.000 δικαιούχοι περιμένουν στην ουρά και δίνονται  αναλυτικά στοιχεία για την αναμονή σε κάθε ταμείο. Ακολουθήστε τη σελίδα της εφημερίδας 6μέρες στο facebook

 Η εφημερίδα κυκλοφορεί επίσης με δύο σημαντικά ένθετα:

Like. Ενας 16σελιδος οδηγός τέχνης, ψυχαγωγίας, και ελεύθερου χρόνου. Προτάσεις για κινηματογράφο, θέατρο, μουσική, εκθέσεις, μουσεία κ.λ.π. αλλά και ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο μας.
 
Ιn Vitro. Eνας κατατοπιστικός οδηγός για τη σωματική και ψυχική  ευεξία. Όλα τα νεότερα  στο χώρο της ιατρικής επιστήμης και των φαρμάκων, αλλά και απλές συμβουλές για να καλυτερέψουμε τη ζωή μας.

Και μια σούπερ προσφορά:  7 συναρπαστικά βιβλία της παγκόσμιας κλασικής λογοτεχνίας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:06