search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:13
MENU CLOSE

Άνεργος έφτιαξε γιγαντοαφίσα για να βρει δουλειά

03.01.2013 17:11
Άνεργος έφτιαξε γιγαντοαφίσα για να βρει δουλειά - Media

Γιγαντοαφίσα στην οποία ζητά να του δώσουν μία δουλεία αποφάσισε να φτιάξει με τα τελευταία χρήματά του ο 24χρονος  από τη Μεγάλη Βρετανία Άνταμ Πατσίτι.

Γιγαντοαφίσα στην οποία ζητά να του δώσουν μία δουλεία αποφάσισε να φτιάξει με τα τελευταία χρήματά του ο 24χρονος  από τη Μεγάλη Βρετανία Άνταμ Πατσίτι.
 
Ο 24χρονος αφού αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Γουιντσέστερ αφού έψαξε χωρίς αποτέλεσμα για δουλειά αποφάσισε να επενδύσει τις τελευταίες του 500 στερλίνες αναρτώντας γιγαντοαφίσα σε κεντρικό δρόμο της περιοχής με τη φωτογραφία του, μια ηλεκτρονική διεύθυνση και κείμενο «ξόδεψα τις τελευταίες μου 500 στερλίνες σε αυτή την αφίσα. Σας παρακαλώ δώστε μου δουλειά».

Μιλώντας μάλιστα στην εφημερίδα Huffington Post δήλωσε πως «μπορεί η αφίσα να βρωμάει απόγνωση, όμως ήθελα να κάνω κάτι μοναδικό και αληθινό. Είχα μεγάλη υποστήριξη από πολλούς και είμαι ευγνώμων στους ανθρώπους που αναπαρήγαγαν την είδηση».
 
Η ιδέα μπορεί να κέρδισε το ενδιαφέρον των Βρετανών ωστόσο ο Άνταμ δεν έχει καταφέρει να βρει ακόμα δουλειά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:59