search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 12:59
MENU CLOSE

Κύπρος: Πρέσβειρα χαστουκίζει αστυνομικό

04.01.2013 18:56
Κύπρος: Πρέσβειρα χαστουκίζει αστυνομικό - Media

Δημοσιοποιήθηκε το τελευταίο εικοσιτετράωρο το χαστούκι που έδωσε η πρέσβειρα της Αιγύπτου, Μένα Μοχρούς, σε γυναίκα αστυνομικό στο αεροδρόμιο της Λάρνακας.

Δημοσιοποιήθηκε το τελευταίο εικοσιτετράωρο το χαστούκι που έδωσε η πρέσβειρα της Αιγύπτου, Μένα Μοχρούς, σε γυναίκα αστυνομικό στο αεροδρόμιο της Λάρνακας.
 
Η Αιγύπτια πρέσβης αρνήθηκε να περάσει από έλεγχο ήθελε και να συνοδεύσει μέσα στην αίθουσα αναχώρησης των επιβατών μέλη της οικογένειας της που θα ταξίδευαν για τη χώρα τους. Η γυναίκα αστυνομικός προσπάθησε να της εξηγήσει ότι δεν μπορούσε να περάσει στην αίθουσα με αποτέλεσμα η κ. Μοχρούς να νευριάσει και να την χαστουκίσει.
 
Οι υπόλοιποι αστυνομικοί που προσπαθούσαν να εκτονώσουν την κατάσταση οδήγησαν την κ. Μοχρούς στο γραφείο του Αρχιλοχία όμως επιτέθηκε και σε αυτόν βρίζοντάς τον και τραβώντας τα μαλλιά του.
 
Σύμφωνα πάντως με νεότερες πληροφορίες η πρέσβειρα της Αιγύπτου θέλησε να περάσει από τον χώρο αναχώρησης των VIP του αεροδρομίου Λάρνακας χωρίς να της γίνει οποιοσδήποτε έλεγχος. Από τον χώρο αυτό διέρχονται μόνο αρχηγοί κρατών και Κυβερνήσεων οι οποίοι εξαιρούνται με βάση σύμφωνο της ΕΕ που αφορά τους ελέγχους στα αεροδρόμια.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Κύπρου Δ. Χριστόφιας ζήτησε να διεξαχθεί πλήρης και ενδελεχής έρευνα για το περιστατικό. Το υπουργείο Εξωτερικών της χώρας εξέφρασε τη λύπη του για τη δυσάρεστη τροπή που πήρε το συγκεκριμένο συμβάν, ενώ η πρέσβης της Αιγύπτου με επιστολή της προς την υπουργό Εξωτερικών αναφέρει ότι ασκήθηκε βία εναντίον της.

Στο μεταξύ, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Ανδρέας Συμεού με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Φιλελεύθερος» αναφέρει ότι κακώς απολογήθηκε το κράτος στην πρέσβειρα της Αιγύπτου για το επεισόδιο του περασμένου Σαββάτου στο αεροδρόμιο Λάρνακας, τονίζοντας ότι υπερασπίζεται τα μέλη του και στέκεται δίπλα τους όταν εκτελούν ορθά τα καθήκοντά τους.
 
Ο κ. Συμεού διερωτήθηκε πού είναι η αξιοπρέπεια του κράτους, να απολογείται για ένα συμβάν που οι λειτουργοί του δεν φέρουν ευθύνη, αν βεβαίως είναι ορθά όλα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας. «Ουαί και αλλοίμονο», προσθέτει ο κ. Συμεού, «να απολογούμαστε σ’ αυτόν που είτε παραφέρθηκε είτε ενεπλάκη σε ένα επεισόδιο αν, επαναλαμβάνω, είναι σωστά τα όσα γνωρίζουμε».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 12:54