search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 23:07
MENU CLOSE

Βρούτσης: Να είναι το 2013 έτος νοικοκυρέματος

05.01.2013 08:55
Βρούτσης: Να είναι το 2013 έτος νοικοκυρέματος - Media

Την αισιοδοξία του για το νέο έτος εξέφρασε ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης μιλώντας στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο στη ΝΕΤ».

Την αισιοδοξία του για το νέο έτος εξέφρασε ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης μιλώντας στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο στη ΝΕΤ».
«Οι αποφάσεις που πήραμε ήταν δύσκολες και επώδυνες αλλά ήταν και αναγκαίες κι επειδή είχαμε την αποφασιστικότητα να τις πάρουμε, δημιουργείται πλέον μια αισιοδοξία. Για πρώτη φορά μπορεί να ειπωθεί ότι διασφαλίστηκε η βιωσιμότητα του ασφαλιστικού συστήματος» δήλωσε ο υπουργός Εργασίας.
Μιλώντας γενικότερα για το πολιτικό σκηνικό στην Ελλάδα, ο κ. Βρούτσης δήλωσε πως «Η κυβέρνηση έχει το στοιχείο της αποφασιστικότητας και θα ρίξει φως παντού» ενώ συμπλήρωσε ότι «Στο υπουργείο Εργασίας θέλουμε το 2013 να είναι έτος νοικοκυρέματος. Θέλουμε να εξορθολογίσουμε, να εκκαθαρίσουμε και να μην υπάρχει ίχνος παραβατικότητας».
«Για πρώτη φορά γνωρίζουμε πόσες είναι οι συντάξεις και πόσοι οι συνταξιούχοι και το άλμα είναι ότι αυτό έγινε με ίδιες δυνάμεις χωρίς να δαπανηθεί ούτε ένα ευρώ επιπλέον», τόνισε ο υπουργός Εργασίας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 23:07