search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:11
MENU CLOSE

Αρχίζει έλεγχος στον “Ξένιο 94,3”

11.04.2010 05:57

Την ερχόμενη εβδομάδα το Σώμα Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης του υπουργείου Εσωτερικών μπαίνει και αρχίζει έλεγχο στον πολύπαθο ραδιοφωνικό σταθμό του Δήμου Άνω Λιοσίων Ξένιος 94,3 FM.

Την ερχόμενη εβδομάδα το Σώμα Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης του υπουργείου Εσωτερικών μπαίνει και αρχίζει έλεγχο στον πολύπαθο ραδιοφωνικό σταθμό του Δήμου Άνω Λιοσίων Ξένιος 94,3 FM.

Η έρευνα της αρμόδιας ελεγκτικής αρχής θα περιστραφεί γύρω από τη νομιμότητα της διάθεσης των επιχορηγήσεων του δήμου προς τον δημοτικό ραδιοσταθμό από την 1/1 του 2007 μέχρι και σήμερα.

Το Σώμα των Επιθεωρητών έχει γίνει δέκτης μιας σειράς από καταγγελίες που, σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, αναφέρουν ότι οι επιχορηγήσεις του δήμου προς τον ραδιοσταθμό Ξένιο 94,3 φαίνεται ότι χρησιμοποιήθηκαν για άλλους σκοπούς και όχι για τη λειτουργία του δημοτικού ραδιοφώνου.

Μάλιστα, όπως λέγεται χαρακτηριστικά εντός του δημοτικού ραδιοφωνικού σταθμού, στις ίδιες καταγγελίες αναφέρεται ότι υπάρχει μια σειρά από παραστατικά τα οποία δείχνουν μια εικόνα που δεν ταιριάζει σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Επιπλέον, το Σώμα των Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης που θα κάνει έλεγχο στον Ξένιο 94,3 θα προσπαθήσει να διερευνήσει τη μη καταβολή στους εργαζομένους των δεδουλευμένων τους υπενθυμίζουμε ότι οι εργαζόμενοι στον Ξένιο παραμένουν απλήρωτοι από τον Απρίλιο του 2009 και βέβαια δεν γίνεται λόγος για καταβολή του φετινού δώρου του Πάσχα – αλλά και τη μη απόδοση των ασφαλιστικών εισφορών στα αντίστοιχα ταμεία ασφάλισης.

Παράλληλα, θα ερευνήσει καταγγελίες που έχουν περιέλθει στη διάθεση του Σώματος για προσλήψεις – από το 2008 και έπειτα – συμβασιούχων με δίμηνες διαδοχικές συμβάσεις και ειδικότητες που δεν αφορούσαν τις δραστηριότητες της δημοτικής επιχείρησης.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:10