18/01/2019 02:43:08
9.1.2013 / ΜΙΧΑΛΟΥ

Τα ψεύτικα και τα παχιά τα λόγια τα μεγάλα…

Τα ψεύτικα και τα παχιά τα λόγια τα μεγάλα… - Media
Έλα, έλα …Τον περιμέναμε  να βγει στην Στάη… όλοι σκεφτόμασταν, ότι αν ισχύουν οι διαρροές που έχει κάνει, θα δώσει ονόματα και αρκετά στοιχεία για  να σώσει το τομάρι του. Θα γίνει χαμός!!! Άνθρακας όμως ο θησαυρός… Η συνέντευξη ξεκίνησε και αυτός αναμασούσε τα ίδια και τα ίδια. Όσο για την επιχειρηματολογία του ήταν ίση με αυτή που θα μπορούσε να αναπτύξει και ένα μικρό παιδάκι κάτω από 10 ετών  !!! Δεν ήταν πειστικός στο ελάχιστο  και κατέφυγε σε υπεκφυγές και ψέματα.
Δεν ήξερε τίποτα. Δεν είδε τίποτα, ούτε από απλή περιέργεια μήπως υπάρχει κόπιες συνάδελφος του μέσα ή … πίστεψε ότι θα μας κορόιδευε για άλλη μια φορά. Και να φανταστεί κανείς ότι αυτός ο άνθρωπος διετέλεσε Υπουργός Οικονομικών στην χώρα μας και διαχειρίστηκε μάλιστα και τις ζωές των Ελλήνων στις πιο δύσκολες στιγμές τους. Αυτά είναι γνωστά.
Ας δούμε τι απάντησε στον ελληνικό λαό για την περίφημη λίστα Λαγκάρντ και την φοροδιαφυγή με πολύ απλή ματιά και χωρίς καθόλου ρετούς στα λόγια του. Τα συμπεράσματα δικά σας: Ένα από CD μου έδωσαν…Δεν το πρωτοκόλλησα. Πώς να το πρωτοκολλήσω τo CD με τη λίστα ή το διαβιβαστικό; Τα μισά ποσά που είχε μέσα, τα 20 ονόματα (;) τα έδωσα στον κ. Καπελέρη…  Είπα να δούμε τι είναι αυτοί άνθρωποι! Ο Καπέλερης με ενημέρωσε ότι υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι υπάρχει φοροδιαφυγή!!! Συνεχίστε του είπα… Ο χειρισμός  δεν ήταν ο καλύτερος ως εκ τούτου είμαι κατηγορούμενος. Όχι όμως και να πάω φυλακή για να διατηρηθεί η Κυβέρνηση! Τις ξαδέρφες μου ποτέ δεν τις ρώτησα τίποτα, δεν είχα λόγο να τις ρωτήσω, δεν ήξερα ότι ήταν στο CD. Την λίστα την έδωσα δυο φορές στις αρμόδιας αρχές. Μια φορά έδωσα τα 20 ονόματα και μετά ολόκληρο το USB στον κ  Διώτη. Το CD χάθηκε!!! Δεν θεωρώ ότι είμαι ο μοναδικός που πρέπει να πάει στην πυρά! Η πολιτική και  προσωπική μου πορεία δεν δικαιολογεί την απόλυτη απαξίωση!!!

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.