search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 22:43
MENU CLOSE

Τσίπρας: Πρώτο κόμμα θα είναι η ανεργία

11.01.2013 10:09
Τσίπρας: Πρώτο κόμμα θα είναι η ανεργία - Media

Για την πρώτη δημοσκόπηση που στην εκτίμηση της εκλογικής επιρροής δείχνει στην δεύτερη θέση το κόμμα του , μίλησε ο Αλέξης Τσίπρας λέγοντας μεταξύ άλλων ότι πρώτο κόμμα θα είναι η ανεργία και όχι η ΝΔ ή ο ΣΥΡΙΖΑ.

Για την πρώτη δημοσκόπηση που στην εκτίμηση της εκλογικής επιρροής δείχνει στην δεύτερη θέση το κόμμα του , μίλησε ο Αλέξης Τσίπρας λέγοντας μεταξύ άλλων ότι πρώτο κόμμα θα είναι η ανεργία και όχι η ΝΔ ή ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σε συνέντευξή του στον Real Fm ο πρόεδρος της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι ορισμένοι έσπευσαν να αξιοποιήσουν πολιτικά την τελευταία δημοσκόπηση η οποία όμως «αποτυπώνει μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή και είναι λάθος να τις αξιοποιούμε για να διαμορφώνουμε το πλαίσιο της πολιτικής μας. Εξάλλου, πολλές φορές οι δημοσκοπήσεις έχουν διαψευστεί στην κάλπη».

Ο κ. Τσίπρας αναγνώρισε ωστόσο ότι διαψεύστηκε η προσδοκία του κόμματός του πως θα καταφέρει να εμποδίσει την κυβέρνηση να προχωρήσει σε νέα μέτρα καθώς, σύμφωνα με τον ίδιο, δεν υπάρχουν κοινωνικές διαδικασίες με τις οποίες η δυναμική του ΣΥΡΙΖΑ είναι συγκοινωνούντα δοχεία.

Τέλος ερωτηθείς σχετικά με τη συνάντηση που θα έχει τη Δευτέρα με τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε δήλωσε ότι «θέλουμε να έχουμε φυσιολογικές σχέσεις με κυβερνήσεις ισχυρών κρατών στην Ευρώπη και όχι μόνο».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 22:43