search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:40
MENU CLOSE

Τη Δευτέρα η ψήφιση του νομοσχεδίου με τα επτά προαπαιτούμενα

14.01.2013 07:07
Τη Δευτέρα η ψήφιση του νομοσχεδίου με τα επτά προαπαιτούμενα - Media

Τη Δευτέρα ψηφίζεται το νομοσχέδιο για τις επτά προαπαιτούμενες δράσεις για την εκταμίευση της δόσης, με τα κόμματα της αντιπολίτευσης να αντιδρούν έντονα.

Τη Δευτέρα ψηφίζεται το νομοσχέδιο για τις επτά προαπαιτούμενες δράσεις για την εκταμίευση της δόσης, με τα κόμματα της αντιπολίτευσης να αντιδρούν έντονα.

Τα επτά σημεία θα βρεθούν στο τραπέζι της ομάδας εργασίας του Eurogroup (EWG) σήμερα Δευτέρα, όπως και η πρόοδος στα μέτρα για το περιουσιολόγιο και την πάταξη της φοροδιαφυγής και η επικαιροποίηση του προγράμματος ιδιωτικοποιήσεων. Στα μέτρα περιλαμβάνονται νέοι δημοσιονομικοί κανόνες γα τον έλεγχο των δαπανών των υπουργείων των ΔΕΚΟ και των ΟΤΑ, αναστολή πλειστηριασμών στην α' κατοικία και την αναστολή εξώσεων σε εμπορικά καταστήματα ως το τέλος του 2013 και παρεμβάσεις στις συντάξεις υπαλλήλων της Βουλής (προσαρμογή στα όσα ισχύουν για τους υπαλλήλους των υπουργείων).
 
Επιπλέον, στο προς ψήφιση νομοσχέδιο περιλαμβάνονται τα μέτρα επιτάχυνσης της απορρόφησης του ΕΣΠΑ, ο νέος τρόπος έκδοσης αδειών δόμησης, η  Δανειακή Σύμβαση για την ανταλλαγή ομολόγων και η πράξη απαλλαγής ευθύνης ΔΣ τραπεζών κατά την ανταλλαγή ομολόγων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:39