search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:49
MENU CLOSE

Συνάντηση Τσίπρα- Σόιμπλε

14.01.2013 07:09
Ο Σόιμπλε μιλάει για τον Τσίπρα - Media

Συνάντηση με τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, έχει τη Δευτέρα στο Βερολίνο, ο Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο της τετραήμερης επίσκεψής του στην γερμανική πρωτεύουσα.

Συνάντηση με τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, έχει τη Δευτέρα στο Βερολίνο, ο Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο της τετραήμερης επίσκεψής του στην γερμανική πρωτεύουσα.
 
Ο Αλέξης Τσίπρας πρόκειται να θέσει ζήτημα αλλαγής της πολιτικής λιτότητας που έχει επιβληθεί στην Ελλάδα, ενώ ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας πρόκειται να ζητήσει από τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να στηρίξει τις προωθούμενες μεταρρυθμίσεις την Ελλάδα.
 
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα συναντηθεί επίσης σήμερα με τις κοινοβουλευτικές ομάδες του SDP, των Πρασίνων και των Φιλελευθέρων στη γερμανική βουλή, ενώ θα είναι και ομιλητής σε εκδήλωση του Die Linke.
 
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Deutsche Welle, ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε στο ραντεβού του με τον Σόιμπλε σημειώνοντας ότι δεν συνηθίζει να συναντά μόνο ανθρώπους με τους οποίους συμφωνεί, αλλά και ότι έχει πάντοτε την ελπίδα όταν συνομιλεί με ανθρώπους ότι μπορεί να τους πείσει να αλλάξουν γνώμη.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:48