search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:00
MENU CLOSE

Ελεύθερος ο 29χρονος που κατηγορείται για τους «Πυρήνες τις Φωτιάς»

14.01.2013 14:56
Ελεύθερος ο 29χρονος που κατηγορείται για τους «Πυρήνες τις Φωτιάς»  - Media

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του, ο 29χρονος φοιτητής που κατηγορείται για συμμετοχή στην οργάνωση «Πυρήνες της Φωτιάς» και οπλοκατοχή.

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του, ο 29χρονος φοιτητής που κατηγορείται για συμμετοχή στην οργάνωση «Πυρήνες της Φωτιάς» και οπλοκατοχή.
 
Ο 29χρονος μέσω της συνηγόρου, του αρνήθηκε της κατηγορίες και ενώπιων του ανακριτή αμφισβήτησε τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων της Ασφάλειας σε σχέση με το DNA του, που φέρεται να εντοπίστηκε στα όπλα που βρέθηκαν μέσα σε κούτα στην Πανεπιστημιούπολη.

Όπως ανέφερε η συνήγορός του, το γενετικό υλικό θα μπορούσε να αντιστοιχεί σε άλλα οκτώ άτομα και για τον λόγο αυτόν ζήτησε τη διενέργεια νέας πραγματογνωμοσύνης.
 
Στον κατηγορούμενο επιβλήθηκαν οι όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της υποχρεωτικής εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα, αλλά και της απαγόρευσης συναναστροφής με άλλους κατηγορούμενους για συμμετοχή στην ίδια οργάνωση.
 
Ο 29χρονος επικαλέστηκε πρόβλημα υγείας, ενώ προσκόμισε αναλυτικές βεβαιώσεις σπουδών και καταστάσεις ενσήμων, από τις οποίες προκύπτει ότι παράλληλα εργάζεται όλα αυτά τα χρόνια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33