search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 06:14
MENU CLOSE

Έρχονται & Φεύγουν

12.04.2010 04:48
Έρχονται & Φεύγουν  - Media

Έρχονται άλλες εποχές… Μόνο που, σε αντίθεση με εκείνο το παλιό υμνητικό άσμα του Πορτοκάλογου, δεν είμαστε πια καθόλου πρωταθλητές. Παρά μόνο στην αφραγκία και την αμηχανία περί του εθνικού πρακτέου  Πολύ, και καλό, χορό φέρνει στην πόλη ο Απρίλης.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ

● Έρχονται άλλες εποχές… Μόνο που, σε αντίθεση με εκείνο το παλιό υμνητικό άσμα του Πορτοκάλογου, δεν είμαστε πια καθόλου πρωταθλητές. Παρά μόνο στην αφραγκία και την αμηχανία περί του εθνικού πρακτέου ● Πολύ, και καλό, χορό φέρνει στην πόλη ο Απρίλης. Από τη μια, η πολυβραβευμένη, ανατρεπτική και ανδροκρατούμενη εκδοχή του Μάθιου Μπορν για τη «Λίμνη των κύκνων» στο Μπάντμιντον. Από την άλλη, ο Ρολάν Πετί με το μπαλέτο της Όπερας του Μιλάνου να χορογραφεί μουσικές των Πινκ Φλόιντ στο Μέγαρο  – αυτό, νομίζω, με ψήνει περισσότερο, προφανώς λόγω θείων μουσικών ● Αλλά και με μια ευρύτητα πνεύματος αν το δει κανείς το ζήτημα «χορός», ήρθε και το «Dancing With the Stars». Που πλασάρεται ως το νέο κοσκινάκι της τηλε-Παλαιοκώσταινας ● Α, αυτό πολύ το περιμένω! Να μου πεις, και την «Αλίκη» του Μπάρτον την περίμενα πώς και πώς, κι ακόμη δεν αξιώθηκα να πάω να τη δω. Διότι εγώ το σινεμά μου το θέλω με όλη του την κοινωνική σύμβαση. Κι όχι κατεβασμένο με τα διάφορα torrent ● Τέλος πάντων, έλεγα πως πολύ με φτιάχνει η σύμπραξη Ρίντλεϊ Σκοτ και Ράσελ Κρόου στον «Ρομπέν των δασών» που κάνει πρεμιέρα στις Κάννες τον Μάιο. Υπέροχος Ρίντλεϊ και το ιδανικότερο κάστινγκ: ο τρυφεροσκλητράχηλος Ράσελ που-τα-λέει στο ρόλο του αλτρουιστή παράνομου του Νότινχαμσιρ.

ΦΕΥΓΟΥΝ

● Ναι, ωραία πέσαμε, λέει, κάτω από το ψυχολογικό όριο του 6% στο επιτόκιο δανεισμού. Ε, και; Και μικρούτσικο να είναι το γαμοεπιτόκιο, σου λέω εγώ, πάλι… πονάει ● Επίσης αρκετά πρέπει να πονάει τούτον τον καιρό και η φρεσκο-οσκαρούχα Σάντρα Μπούλοκ. Τι καζίκι έφαγε η κοπελιά, με την αποκάλυψη ότι ο μοιχός μηχανόβιος σύζυγός της, Τζέσε Τζέιμς με τ’ όνομα, είχε πάει, λέει, με 11 συνολικά γκόμενες μέσα στα πέντε χρόνια του κακοριζιασμένου, ως απεδείχθη, γάμου τους ● Και, βέβαια, το μείζον πρόβλημα της σταρ δεν είναι αυτό καθεαυτό το κέρατο, αλλά όλο αυτό το σύστριγγλο που γίνεται στα διεθνή ΜΜΕ. Εμ, και η στήλη το ίδιο δεν κάνει αυτή τη στιγμή; Παρά το προπέτασμα σχολίου, εννοώ… ● Αλλά τι σχόλιο να κάνεις τώρα για τη 12η & 13η Διεθνή Έκθεση Μορφολογίας Γάτας που διοργανώνει «για πρώτη φορά» ο Ελληνικός Όμιλος Γάτας στο Γκάζι; Οι γάτες είναι μαγκίτισσες και θεές –τελεία και παύλα, μέσα κι εγώ. Αλλά, βρε αδέλφια, τέτοιες γατο-επιδείξεις ήταν που του έλειπαν αυτήν ακριβώς την περίοδο του ψωριάρη; ● Είδα λίγο και το «Dancing With the Stars». Άντε, πες, αυτό σώζεται κάπως, λόγω υψιπετούς φιλανθρωπικού στόχου. Αλλά, εμένα γιατί, εκεί που κοίταζα την εντελώς ανανεωμένη και Μπάρμπι, Ζέτα Μακρυπούλια, μου ήρθε αίφνης φλασιά και θυμήθηκα τη… Μαρία Αλιφέρη;

Τατιάνα Καποδίστρια

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10