search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:31
MENU CLOSE

Πτώση ελικοπτέρου στο νότιο Λονδίνο – Δύο νεκροί

16.01.2013 08:41
Πτώση ελικοπτέρου στο νότιο Λονδίνο - Δύο νεκροί - Media

Συνετρίβη ελικόπτερο στο νότιο Λονδίνο όπως μεταδίδει το BBC. (Βίντεο)

Συνετρίβη ελικόπτερο στο νότιο Λονδίνο όπως μεταδίδει το BBC. (Βιντεο)

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την Αστυνομία της βρετανικής πρωτεύουσας, ελικόπτερο κατέπεσε κοντά σε σιδηροδρομικό σταθμό στο κέντρο του Λονδίνου, αφού προσέκρουσε σε γερανό στην κορυφή κτιρίου.

Η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε ότι δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν κατά την πτώση του ελικοπτέρου στο κεντρικό Λονδίνο. «Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν επί τόπου. Δεν έχουμε άλλα στοιχεία. Δύο ακόμη άνθρωποι έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της αστυνομίας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το ελικόπτερο Augusta 109 τυλίχθηκε στις φλόγες και πολλά αυτοκίνητα φλέγονται. «Έγινε τεράστια έκρηξη. Οι άνθρωποι ούρλιαζαν», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας στο BBC.

Το τηλεοπτικό δίκτυο Sky News μετέδωσε ότι στο ελικόπτερο επέβαινε ο πιλότος του και ότι προσέκρουσε σε γερανό κοντά στον κεντρικό και πολυσύχναστο σιδηροδρομικό σταθμό του Βόξολ, στο νότιο τμήμα του κεντρικού Λονδίνου.

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο Sky News ότι από το σημείο υψώνεται καπνός που φαίνεται από την αντίπερα όχθη του Τάμεση, ενώ οι εικόνες που μετέδωσε το BBC έδειχναν φλόγες στο σημείο του συμβάντος.

Όπως αναφέρει το BBC, έχει κλείσει ο δρόμος κοντά στο σταθμό, καθώς υπάρχουν ακόμη συντρίμμια στο έδαφος και ένας γερανός έχει υποστεί ζημιές. Δεν υπάρχει ακόμα πληροφόρηση για τραυματίες ή νεκρούς. Στο σημείο έχουν σπεύσει ασθενοφόρα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:25