search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 03:08
MENU CLOSE

«ΠΑΣΟΚ after» by Ανδρέας Λοβέρδος

16.01.2013 12:45

Το πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ ετοιμάζεται για το νέο κόμμα, δηλώνει πλήρη στήριξη στην κυβέρνηση και δεν θέλει να γίνει υπουργός του Σαμαρά.

Και εντός και εκτός κυβέρνησης ο Ανδρέας Λοβέρδος ο οποίος δηλώνει πλήρη στήριξη χωρίς όμως να θέλει πλέον θέση υπουργού γιατί βρίσκεται σε πορεία κομματικής δημιουργίας!
 
Σήμερα πάντως το πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός, έθεσε τέλος στην αγωνία 10 εκατομμυρίων Ελλήνων αφού ανακοίνωσε ότι σε έξι μήνες ο ίδιος και τα μέλη της «Ριζοσπαστικής Κίνησης Σοσιαλδημοκρατικής Συμμαχίας» θα είναι έτοιμοι να παρουσιάσουν το νέο κόμμα τους.
 
Ο κ. Λοβέρδος δεν θέλει να θεωρηθεί ότι θα είναι ένα ΠΑΣΟΚ νούμερο 2, αλλά κάτι άλλο που προφανώς μας το αφήνει ως έκπληξη.
 
Δεν παρέλειψε επίσης να κρατήσει και μία θέση σε μια «μεγάλη δημοκρατική παράταξη» εάν και όταν δημιουργηθεί.
 
Από τη μεγάλη αυτή παράταξη δεν αποκλείει κανέναν…
 
Προφανώς όταν λέει «κανέναν» εννοεί όσους ήταν πάντα ή θα είναι στο μέλλον υπέρ των Μνημονίων, της λιτότητας, των δανειακών και λοιπών γερμανικών παρεμβάσεων.
 
Εάν σε όλα αυτά προσθέσετε μία ρητορεία «Ανάπτυξης, Μεταρρυθμίσεων και απεγκλωβισμού της Οικονομίας» έχετε το σύνολο των δηλώσεων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24