14/07/2020 09:08:00

Για όλα φταίει το δάχτυλο…

Για όλα φταίει το δάχτυλο… - Media
Τον Οκτώβριο του 2011 η κίνηση ήταν έντονη στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Τα αυτοκίνητα σχεδόν ακινητοποιημένα, πήγαιναν μόνο σημειωτών. Ο 22χρονος Άνερι Περάλτα προσπάθησε να «χωθεί» στην διπλανή λωρίδα. Ο οδηγός του κοντινότερου αυτοκινήτου δεν του άφησε χώρο και ο εκνευρισμένος Περάλτα του έκανε την κλασσική χειρονομία με το μεσαίο δάχτυλο του χεριού του.
 
Και τότε ξεκίνησε η περιπέτειά του. Ο άλλος οδηγός βγήκε από το αυτοκίνητο, όρμισε στο όχημα του Περάλτα, τον άρπαξε και έβγαλε το κλειδί από την μίζα. Ταυτόχρονα του έδειξε την αστυνομική του ταυτότητα και του έκοψε κλήση για απρεπή συμπεριφορά. Τον επόμενο Δεκέμβριο εκδικάστηκε η υπόθεση και απορρίφθηκε.
 
Τρεις εβδομάδες μετά, τέσσερις αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του Περάλτα και τον συνέλλαβαν με την κατηγορία της αντίστασης κατά της αρχής κατά την πρώτη σύλληψη του.
 
Και αυτή η υπόθεση δεν στάθηκε δικαστικά αλλά ο 22χρονος δεν έδωσε τόπο στην οργή. Έκανε μήνυση στην αστυνομία της Νέας Υόρκης και ζητάει 2.1 εκ. δολάρια για ψευδείς κατηγορίες και σύλληψη άνευ λόγου.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.