search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:01
MENU CLOSE

Για όλα φταίει το δάχτυλο…

16.01.2013 22:00
Για όλα φταίει το δάχτυλο… - Media

Τον Οκτώβριο του 2011 η κίνηση ήταν έντονη στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Τα αυτοκίνητα σχεδόν ακινητοποιημένα, πήγαιναν μόνο σημειωτών.

Τον Οκτώβριο του 2011 η κίνηση ήταν έντονη στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Τα αυτοκίνητα σχεδόν ακινητοποιημένα, πήγαιναν μόνο σημειωτών. Ο 22χρονος Άνερι Περάλτα προσπάθησε να «χωθεί» στην διπλανή λωρίδα. Ο οδηγός του κοντινότερου αυτοκινήτου δεν του άφησε χώρο και ο εκνευρισμένος Περάλτα του έκανε την κλασσική χειρονομία με το μεσαίο δάχτυλο του χεριού του.
 
Και τότε ξεκίνησε η περιπέτειά του. Ο άλλος οδηγός βγήκε από το αυτοκίνητο, όρμισε στο όχημα του Περάλτα, τον άρπαξε και έβγαλε το κλειδί από την μίζα. Ταυτόχρονα του έδειξε την αστυνομική του ταυτότητα και του έκοψε κλήση για απρεπή συμπεριφορά. Τον επόμενο Δεκέμβριο εκδικάστηκε η υπόθεση και απορρίφθηκε.
 
Τρεις εβδομάδες μετά, τέσσερις αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του Περάλτα και τον συνέλλαβαν με την κατηγορία της αντίστασης κατά της αρχής κατά την πρώτη σύλληψη του.
 
Και αυτή η υπόθεση δεν στάθηκε δικαστικά αλλά ο 22χρονος δεν έδωσε τόπο στην οργή. Έκανε μήνυση στην αστυνομία της Νέας Υόρκης και ζητάει 2.1 εκ. δολάρια για ψευδείς κατηγορίες και σύλληψη άνευ λόγου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:59