search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 14:10
MENU CLOSE

Μη χάσετε το «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί την Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου

17.01.2013 06:48
oldphotosprotoselido_17.1.131358364093.jpg

Το «Ποντίκι» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Επιτέλους! Λίγη τσίπα…» και αναλυτικό ρεπορτάζ για το πώς στα «εννιάμερα» της λίστας γίνεται της κακομοίρας. Ο ένας χάνει το σιντί, ο άλλος το ξεχνάει κι ο τρίτος ο καλύτερος το σβήνει το πετάει…(Σελ 3)

Το «Ποντίκι» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Επιτέλους! Λίγη τσίπα…» και αναλυτικό ρεπορτάζ για το πώς στα «εννιάμερα» της λίστας γίνεται της κακομοίρας. Ο ένας χάνει το σιντί, ο άλλος το ξεχνάει κι ο τρίτος ο καλύτερος το σβήνει το πετάει…(Σελ 3)
 
ΟΔΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ: Στο μικροσκόπια του ΣΥΡΙΖΑ οι συμβάσεις Μπόμπολα – Δημοσίου για Αττική και Ολυμπία οδό. (Σελ 19)
 
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: Ανησυχεί για τρομοκρατία, «βομβαρδίζει» την τσέπη μας. Εκμεταλλεύονται τα γκαζάκια για να αποφύγουν την απόγνωση του κόσμου (Σελ 7,45)
 
ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ: Ο Στουρνάρας παραδίδει όλα τα στοιχεία μας στην τρόικα. «Καρφώνουν» τα δεδομένα των Ελλήνων σε πολυεθνικό κλιμάκιο (Σελ 4)
 
ΤΣΙΠΡΑΣ: Μετά τις ΗΠΑ «πάει» Ρωσία, Κίνα, Ινδία και Νότια Αφρική. Αποφασισμένοι να κυνηγήσει ακόμα και την αυτοδυναμία η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ (Σελ 8,9)
 
ΔΗΜΑΡ: Τα στελέχη που «κατέλαβαν» τον κρατικό μηχανισμό. Τα… μετερίζια από όπου οι άνθρωποι του Κουβέλη υπηρετούν το Δημόσιο και δίνουν αγώνα από τις καρέκλες. (Σελ 5)
 
ΜΑΖΙ με το «Π» και το πολιτιστικό ένθετο «ΠΟΝΤΙΚΙ art». Συνέντευξη: Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Μαθαίνω να ανοίγω πόρτες και να πηγαίνω στην επόμενη πίστα»
 Ακόμη: Ζεράρ Ντεπαρντιέ: Ούτε του αγγέλου του νερό / Οι θρήνοι για το ΕΚΕΒΙ /  Ο καθρέφτης του Μπόστ / Ναταλία Ρασούλη: «Ο πατέρας μου ήταν η πυξίδα μου» /  Το «πραξικόπημα» στη Μονή Λαζαριστών / Απεργία: Δικαίωμα ή αυτοκτονία; 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 14:08