search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:29
MENU CLOSE

Λουτρό αίματος στην Αλγερία

17.01.2013 14:30
Λουτρό αίματος στην Αλγερία - Media

Συνολικά 34 όμηροι και 14 από τους απαγωγείς τους σκοτώθηκαν σήμερα από την αεροπορική επιδρομή που πραγματοποίησαν οι αλγερινές ένοπλες δυνάμεις.

Συνολικά 34 όμηροι και 14 από τους απαγωγείς τους σκοτώθηκαν σήμερα από την αεροπορική επιδρομή που πραγματοποίησαν οι αλγερινές ένοπλες δυνάμεις στις εγκαταστάσεις εξόρυξης φυσικού αερίου στο Άιν Αμένας, στην Αλγερία, όπου οργάνωση που συνδέεται με την Αλ Κάιντα επιτέθηκε χθες και συνέλαβε ξένους και Αλγερινούς ομήρους, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων ANI της Μαυριτανίας επικαλούμενο έναν από τους απαγωγείς.

   Μέχρι στιγμής δεν είναι δυνατό να επιβεβαιωθεί από ανεξάρτητη πηγή η πληροφορία αυτή του πρακτορείου, το οποίο διατηρεί επικοινωνία με την οργάνωση που ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση και την σύλληψη ομήρων.

   Το ANI πρόσθεσε ότι ο εκπρόσωπος των απαγωγέων απείλησε ότι οι απαγωγείς θα σκοτώσουν τους υπόλοιπους ομήρους αν πλησιάσει ο αλγερινός στρατός.

   Εκπρόσωπος των ισλαμιστών δήλωσε προς το ANI ότι οι απαγωγείς προσπαθούσαν "να μεταφέρουν μερικούς από τους ομήρους σε μια πιο ασφαλή τοποθεσία με οχήματα" όταν η αλγερινές ένοπλες δυνάμεις επενέβησαν με αεροσκάφη, "σκοτώνοντας ταυτοχρόνως ομήρους και απαγωγείς".

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:27