search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 00:37
MENU CLOSE

Και σήμερα προβλήματα στην ακτοπλοΐα

18.01.2013 07:04
Στάση εργασίας στα λιμάνια την Τρίτη - Media

Σε ισχύ τέθηκε εκ νέου, μερική απαγόρευση απόπλου, λόγω ισχυρών ανέμων που πνέουν σήμερα σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και φθάνουν κατά τόπους τα 8 με 9 μποφόρ.

Σε ισχύ τέθηκε εκ νέου, μερική απαγόρευση απόπλου, λόγω ισχυρών ανέμων που πνέουν σήμερα σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και φθάνουν κατά τόπους τα 8 με 9 μποφόρ.
Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα- Ελληνική Ακτοφυλακή, από τον Πειραιά δεν θα εκτελεστούν τα πρωινά δρομολόγια στις 7:30 του επιβατηγού οχηματαγωγού "blue star paros" για Πάρο-Νάξο-Ίο-Θήρα και του επιβατηγού οχηματαγωγού "blue star Ithaki" για Σύρο, Τήνο, Μύκονο.
Επίσης για τον Αργοσαρωνικό εκτελούνται τα δρομολόγια μόνο με πλοία κλειστού τύπου και όχι με υδροπτέρυγα.
Από τη Ραφήνα και το Λαύριο δεν πραγματοποιείται κανένα δρομολόγιο, ενώ κλειστή παραμένει η πορθμειακή γραμμή Αγ. Μαρίνα-Νέα Στύρα.
Κλειστές είναι, επίσης, και οι γραμμές Ηγουμενίτσα-Κέρκυρα και Πρίνου-Καβάλα.
Στο μεταξύ, στον προβλήτα του λιμανιού της Ηγουμενίτσας, προσέκρουσε το βράδυ το Ε/Γ – Ο/Γ «CORRAGIO» με σημαίας Ιταλίας, κατά την διαδικασία χειρισμών πρόσδεσής του χωρίς να αναφερθεί κάποιος τραυματισμός.
Στο πλοίο επέβαιναν 114 επιβάτες και εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Βενετία για Πάτρα με ενδιάμεσο σταθμό την Ηγουμενίτσα.
Από την πρόσκρουση δεν παρατηρήθηκε εισροή υδάτων ή θαλάσσια ρύπανση. Μετά από προσκόμιση προσωρινού πιστοποιητικού αξιοπλοϊας από τον ιταλικό νηογνώμονα, το πλοίο αναχώρησε για την Πάτρα.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 00:36