search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:19
MENU CLOSE

Κουκούλωμα με ξεπλήρωμα γραμμάτιων…

18.01.2013 11:59
Κουκούλωμα με ξεπλήρωμα γραμμάτιων… - Media

Μια ακόμη νύχτα ντροπής ξημέρωσε για την ελληνική Δημοκρατία. Ο Κοινοβουλευτισμός κουκούλωσε την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, όπως όπως, παραπέμποντας μόνο τον Παπακωνσταντίνου στην προκαταρκτική επιτροπή.

Μια ακόμη νύχτα ντροπής ξημέρωσε για την ελληνική Δημοκρατία. Ο Κοινοβουλευτισμός κουκούλωσε την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, όπως όπως, παραπέμποντας μόνο τον Παπακωνσταντίνου στην προκαταρκτική επιτροπή.  Τα κόμματα της συγκυβέρνησης, μάντρωσαν τους βουλευτές τους βγάζοντας τον Μπένι λάδι,  γιατί τελικά έκριναν ότι η διάσωση της μνημονιακής συγκυβέρνησης είναι σημαντικότερη από την ολόπλευρη διερεύνηση της υπόθεσης και την απονομή δικαιοσύνης. Η εξουσία είναι γλυκιά άλλωστε.

Έτσι οι δυνάμεις που συναποτελούν την κυβέρνηση συγκάλυψαν αυτή την υπόθεση και το θέμα έπεσε στα μαλακά αυτή η ιστορία. Και ο Σαμαράς,  είναι πλέον πιο ήσυχος, αφού εξόφλησε τα γραμμάτιά του προς τον Βενιζέλο, οποίος  τον έκανε Πρωθυπουργό.
Στην Ιπποκράτους τώρα, ο ταπεινόφρων Μπένι  είναι όλο χαρές, γέλια και κεράσματα  Γιατί, όπως λέει, πέρασε το δικό του και έτσι ο Αλέξης δεν θα μπορεί να τον γελοιοποιεί λέγοντας ότι παραποίησε το στικάκι.

Είναι ξεκάθαρό ότι η πολιτική σκοπιμότητα είναι υπεράνω όλων… Η πολιτική παρωδία δεν έχει όρια… Οι καρεκλοκένταυροί απέδειξαν ότι όλη αυτή η λιστο-συζήτηση  αποσκοπούσε   στο να κρύψει  αυτούς που στην ουσία πραγματικά ληστεύουν τις ζωές μας… Το πολιτικό προσωπικό της χώρας δεν άλλαξε καθόλου, συνεχίζει να είναι χαμηλότερο των περιστάσεων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:19