search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:59
MENU CLOSE

Στη Δικαιοσύνη η ΓΣΕΕ κατά των μνημονίων

19.01.2013 09:25
Στη Δικαιοσύνη η ΓΣΕΕ κατά των μνημονίων - Media

Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων θα προσφύγει η ΓΣΕΕ κατά των εργασιακών και ασφαλιστικών συστημάτων που περιλαμβάνονται στα μνημόνια.

Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων θα προσφύγει η ΓΣΕΕ κατά των εργασιακών και ασφαλιστικών συστημάτων που περιλαμβάνονται στα μνημόνια, σύμφωνα με το Γενικό Συμβούλιο της Συνομοσπονδίας που πραγματοποιήθηκε ενόψει του 35ου Συνεδρίου της που θα διεξαχθεί στην Αλεξανδρούπολη από τις 21 έως τις 24 Μαρτίου του 2013..
 
Σε δηλώσεις του, ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος έκανε λόγο για οργανωμένη επίθεση εναντίον των συνδικάτων σε πανευρωπαϊκό επίπεδο και κατήγγειλε ότι ασκούνται πιέσεις για την εισαγωγή του δικαιώματος της ανταπεργίας των εργοδοτών στο ευρωπαϊκό δίκαιο.

 
Παράλληλα ο Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΕ Νίκος Κιουτσούκης κατηγόρησε τις προηγούμενες κυβερνήσεις, «για υπαγωγή της χώρας στο "ζυγό" των μνημονίων» και ότι «μετέτρεψαν την πατρίδα μας σε "αποδιοπομπαίο τράγο" ενός συνολικού ευρωπαϊκού προβλήματος».
 
Υπενθυμίζεται ότι η ΓΣΕΕ έχει ήδη προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας για το ίδιο θέμα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:59