search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:13
MENU CLOSE

One Κάκος show…

21.01.2013 07:45
One Κάκος show… - Media

Σε έναν αγώνα όπου «όλα τα λεφτά» ήταν τα τελευταία δέκα λεπτά, Άρης και ΑΕΚ έμειναν στο 1-1, με τις δύο ομάδες να έχουν πολλά παράπονα από τον διαιτητή της αναμέτρησης Τάσο Κάκο…

Σε έναν αγώνα όπου «όλα τα λεφτά» ήταν τα τελευταία δέκα λεπτά, Άρης και ΑΕΚ έμειναν στο 1-1, με τις δύο ομάδες να έχουν πολλά παράπονα από τον διαιτητή της αναμέτρησης Τάσο Κάκο, ο οποίος μοίρασε τέσσερις κόκκινες κάρτες, από δύο σε κάθε ομάδα. Τα γκολ του παιχνιδιού σημείωσαν ο Αγκάνθο για τους γηπεδούχους στο 86’ και ο Πετρόπουλος λύτρωσε τους φιλοξενούμενους στο 96’ από φανερή θέση οφσάιντ. «Κλου» της βραδιάς η αποβολή του Αγκάνθο από τον Κάκο, επειδή κατά τη διάρκεια του πανηγυρισμού του για το τέρμα που σημείωσε, σήκωσε τη φανέλα πάνω από το επιτρεπτό όριο. Από μέσα είχε γραμμένο ένα μήνυμα για τον αδικοχαμένο Άγγελο Τσιπούρα…
Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 18ης αγωνιστικής της Super League, ο Ολυμπιακός «καθάρισε» τον ΠΑΣ Γιάννινα με 1-0 με δύο γκολ των Αλγερινών Τζεμπούρ και Αμπντούν στο ντεμπούτο του Αντώνη Νικοπολίδη ως πρώτου προπονητή. Οι ερυθρόλευκοι με αυτή τη νίκη αποσπάστηκαν 13 βαθμούς από τον δεύτερο ΠΑΟΚ και δείχνουν αδιαφιλονίκητο φαβορί για τον τίτλο. Αξίζει να σημειωθεί πως άγνωστος πήρε τηλέφωνο για τοποθέτηση βόμβας στο ‘Γ. Καραϊσκάκης». Η αναμέτρηση πάντως διεξήχθη κανονικά.
Στα Πηγάδια, Ξάνθη και Κέρκυρα έμειναν στο 0-0, στο ματς που άνοιξε την αυλαία των αγώνων της Κυριακής, ενώ ο Ατρόμητος επικράτησε με 1-0 του Πλατανιά με σκόρερ τον Μπρίτο και πλησίασε τον ΠΑΟΚ και τον Αστέρα Τρίπολης.
Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται σήμερα Δευτέρα στη Βέροια, όπου ο Λεβαδειακός αντιμετωπίζει τη «βασίλισσα του βορρά».
 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10