search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:55
MENU CLOSE

Αιχμές Κεδίκογλου κατά Δικαιοσύνης

21.01.2013 10:36
Αιχμές Κεδίκογλου κατά Δικαιοσύνης - Media

Ορισμένοι δικαστικοί «δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, κληθείς να σχολιάσει τις πρόσφατες αποφυλακίσεις συλληφθέντων για συμμετοχή σε τρομοκρατικές οργανώσεις.

Ορισμένοι δικαστικοί «δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, κληθείς να σχολιάσει τις πρόσφατες αποφυλακίσεις συλληφθέντων για συμμετοχή σε τρομοκρατικές οργανώσεις.
Αναφερόμενος στην επίθεση στο Mall, ο Σίμος Κεδίκογλου είπε στον ΑΝΤ1 ότι «H Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται», προσθέτοντας ότι «Στόχος της τρομοκρατίας είμαστε όλοι μας».  

Στο ίδιο μήκος κύματος, τον προβληματισμό του για το γεγονός ότι οι δικαστικές αρχές καθυστερούν να δικάσουν υποθέσεις τρομοκρατίας, με αποτέλεσμα να αποφυλακίζονται κατηγορούμενοι εξέφρασε ο βουλευτής της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΝΕΤ».
         «Δεν έχω την ίδια εμπιστοσύνη, που έχω στην ηγεσία του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και στην Ελληνική Αστυνομία, σε κάποιους λειτουργούς της Θέμιδος. Και αυτό, γιατί δυστυχώς φοβάμαι ότι κάποιοι δικαστές εθελοτυφλούν μπροστά στην πρόκληση που η τρομοκρατία συνιστά για την έννομη τάξη. Αναφέρομαι στο γεγονός ότι δεν μπορεί να περνάει ένα 18μηνο και οι δικαστικές αρχές να μην μπορούν να δικάσουν μια τόσο σοβαρή υπόθεση και κατηγορούμενοι για συμμετοχή τους στον "Επαναστατικό Αγώνα" όπως ο Νίκος Μαζιώτης και η Πόλα Ρούπα, σήμερα, να κυκλοφορούν ελεύθεροι» ανέφερε, χαρακτηριστικά, ο κ. Μητσοτάκης.
     O κ. Μητσοτάκης υποστήριξε ότι «είμαστε η μοναδική ευρωπαϊκή χώρα, η οποία έχει μια εγχώρια τρομοκρατία με ξεκάθαρες αναφορές στην ιδεολογία της άκρας αριστεράς» ενώ πρόσθεσε ότι «καταρρέει η βολική ψευδαίσθηση, η οποία είχε καλλιεργηθεί τα τελευταία χρόνια, ότι έχουμε τελειώσει με το πρόβλημα της τρομοκρατίας. Δυστυχώς, αυτό φαίνεται να μην ισχύει, διότι προφανώς αυτές οι ομάδες έχουν τη δυνατότητα να αναγεννώνται από την τέφρα τους».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:55