search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 03:36
MENU CLOSE

Τα όρια του λαϊκισμού…

12.04.2010 15:18
oldphotos12716720683.jpg

Αν δεν είναι το άκρον άωτον του λαϊκισμού, τότε τι είναι; Ο λόγος για τις προχτεσινές δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά ότι στενάζουν όλοι οι μαγαζάτορες και οι μικρομεσαίοι από την κρίση και τα μέτρα της κυβέρνησης, με αφορμή την παραμονή του στο Ναύπλιο το Πάσχα.

Αν δεν είναι το άκρον άωτον του λαϊκισμού, τότε τι είναι; Ο λόγος για τις προχτεσινές δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά ότι στενάζουν όλοι οι μαγαζάτορες και οι μικρομεσαίοι από την κρίση και τα μέτρα της κυβέρνησης, με αφορμή την παραμονή του στο Ναύπλιο το Πάσχα. Διεκτραγώδησε την κατάσταση στην αγορά και την πτώση του τζίρου, αλλά φαίνεται δεν κατάλαβε, είτε γιατί δεν το πρόσεξε είτε γιατί τον κέρναγαν παντού, ότι μεσούσης της κρίσης εξακολουθούν παντού να χρεώνουν έναν καφέ από 4 ώς 8 ευρώ και μια σαλάτα 15 ευρώ, ενώ υπάρχουν ξενώνες που χρεώνουν χειμωνιάτικα 80 και 100 ευρώ τη βραδιά. Είναι εύκολο να «γλείφεις» πασχαλιάτικα από το να βρεις το θάρρος και να «κατακεραυνώσεις» όλα τα λαμόγια που δεν καταλαβαίνουν τίποτα από κρίση και κοιτάνε πώς θα μας τα πάρουν από παντού με προϊόντα και υπηρεσίες αναντίστοιχα της αξίας τους, όταν οι ανταγωνιστές μας Ισπανοί και Ιταλοί τιμολογούν κάτω από 50% ό,τι προσφέρουν στις τουριστικές περιοχές. Για να μην πούμε για την Τουρκία…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24