search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:02
MENU CLOSE

Θεσμοί… οικογένειας

12.04.2010 15:21
oldphotos127167260735.jpg

Βρε κανένας ΠΑΣΟΚ, βρε κανένας ΠΑΣΟΚ, βρε κανένας. Τη διασκευή του γνωστού άσματος της μεγάλης Ρίτας Σακελλαρίου τραγουδάνε πολλοί ΠΑΣΟΚοι βλέποντας τη συγκρότηση του ιδρύματος ΙΣΤΑΜΕ – Ανδρέας Παπανδρέου.

Βρε κανένας ΠΑΣΟΚ, βρε κανένας ΠΑΣΟΚ, βρε κανένας. Τη διασκευή του γνωστού άσματος της μεγάλης Ρίτας Σακελλαρίου τραγουδάνε πολλοί ΠΑΣΟΚοι βλέποντας τη συγκρότηση του ιδρύματος ΙΣΤΑΜΕ – Ανδρέας Παπανδρέου. Αυτή τη φορά δεν τηρήθηκαν ούτε τα προσχήματα, αφού συνηθίζεται, τιμής ένεκεν έστω, να υπάρχουν στο Δ.Σ. και κάποιοι με κομματική διαδρομή. Το νέο Δ.Σ., με επικεφαλής τον Ηλία Μόσιαλο, μυρίζει Γιώργο Παπανδρέου από μακριά… Μάλιστα πολλοί αναρωτιούνται πώς θα διοικηθεί, με τον βουλευτή Επικρατείας Μόσιαλο να ασχολείται ιδιαίτερα με την έδρα του στο Λονδίνο περιορίζοντας την παραμονή του στην Αθήνα στα απολύτως απαραίτητα. Λέτε να αναλάβει ουσιαστικά να τρέξει το ΙΣΤΑΜΕ ο αντιπρόεδρος Νίκος Παπανδρέου, που έστω και δειλά βάζει… θεσμικό πόδι στο ΠΑΣΟΚ;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50