search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:24
MENU CLOSE

Διάλογος μεταξύ του Νότου

22.01.2013 22:00

Η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μαριλένα Κοππά και το ηλεκτρονικό περιοδικό «Μεταρρύθμιση» διοργανώνουν την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013 στο Γκάζι, ανοικτή συζήτηση με θέμα: «Κρίση στον Ευρωπαϊκό Νότο: Υπάρχει αριστερή προοδευτική απάντηση;»

Η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μαριλένα Κοππά εκ μέρους της Ομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και το ηλεκτρονικό περιοδικό «Μεταρρύθμιση» διοργανώνουν την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 12.00-15.00 στο αμφιθέατρο του 9,84 της Τεχνόπολης, στο Γκάζι, στην Αθήνα, ανοικτή συζήτηση με θέμα: «Κρίση στον Ευρωπαϊκό Νότο: Υπάρχει αριστερή προοδευτική απάντηση;»

Στο πάνελ, εκτός από την Ελληνίδα ευρωβουλευτή, συμμετέχουν από την Πορτογαλία ο βουλευτής Ribeiro Joao και ο Carlos de Sousa Santos, εκπρόσωπος φόρουμ Νεολαίας, από την Ιταλία ο ευρωβουλευτής Leonardo Domenici, από την Ισπανία ο Miguel Angel Martinez. Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο πρόεδρος της Ομάδας Σοσιαλιστών και Δημοκρατών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Hannes Swoboda .

Η εκδήλωση αυτή είναι η πρώτη από μια σειρά δράσεων της Μαριλένας Κοππά, που έχει ως στόχο το άνοιγμα διαύλων επικοινωνίας μεταξύ των χωρών του Νότου με ανταλλαγή εμπειριών, επεξεργασία θέσεων και ανάπτυξη εποικοδομητικού διαλόγου για μια αριστερή προοδευτική απάντηση στη κρίση. Η συζήτηση – εκδήλωση πλαισιώνεται και από μια διαδικτυακή πλατφόρμα επικοινωνίας, το «The South in Talk » (thesouthintalk.blogspot.com).

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:23