search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 14:20
MENU CLOSE

Το βάρος στην ανάπτυξη…

12.04.2010 15:33
Το βάρος στην ανάπτυξη… - Media

Μηνύματα για την ελληνική οικονομία έστειλε ο πρωθυπουργός από τη Λευκωσία. «Δεν ασχολούμαι με τα spreads. Τώρα πρέπει να ασχοληθούμε με τα επόμενα βήματα της οικονομίας», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπανδρέου μιλώντας στους δημοσιογράφους, ενώ πρόσθεσε ότι ο μηχανισμός στήριξης είναι υπαρκτός, είτε τον χρησιμοποιήσουμε είτε όχι.

Μηνύματα για την ελληνική οικονομία έστειλε ο πρωθυπουργός από τη Λευκωσία.

«Δεν ασχολούμαι με τα spreads. Τώρα πρέπει να ασχοληθούμε με τα επόμενα βήματα της οικονομίας», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπανδρέου μιλώντας στους δημοσιογράφους, ενώ πρόσθεσε ότι ο μηχανισμός στήριξης είναι υπαρκτός, είτε τον χρησιμοποιήσουμε είτε όχι.

«Η Ελλάδα πέρασε μια ψυχολογική τρομοκρατία από τις αγορές. Τώρα χρειάζεται ψυχραιμία, κάτι το οποίο έδωσε ο μηχανισμός στήριξης» υπογράμμισε στη συνέχεια ενώ δεν παρέλειψε να χαρακτηρίσει τον τελευταίο καρπό όσων κάναμε ως Έλληνες.

Ακόμη, ο Γιώργος Παπανδρέου δήλωσε πως «για να καλμάρουν οι αγορές απαιτείται ισχυρή στήριξη. Τώρα το βάθος πρέπει να δοθεί στην ανάπτυξη, τη διαφάνεια και την αξιοποίηση των πλεονεκτημάτων της χώρας».

Τέλος, ερωτηθείς αν με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας συζήτησε και το θέμα κεφαλαίων που έχουν μεταφερθεί από την Ελλάδα στην Κύπρο, απάντησε αρνητικά, ενώ υπογράμμισε ότι στο φορολογικό νομοσχέδιο υπάρχει πρόνοια για τον επαναπατρισμό κεφαλαίων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 14:19