search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:27
MENU CLOSE

Μας τα κάνει «μούσκεμα» ο καιρός

24.01.2013 07:04
Μας τα κάνει «μούσκεμα» ο καιρός - Media

Νέα αλλαγή στον καιρό έρχεται από σήμερα Πέμπτη, με πτώση της θερμοκρασίας, χιόνια, καταιγίδες και βροχές.

Νέα αλλαγή στον καιρό έρχεται από σήμερα Πέμπτη, με πτώση της θερμοκρασίας, χιόνια, καταιγίδες και βροχές. Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, το επόμενο διήμερο θα είναι βροχερό σε όλη τη χώρα.
Μάλιστα τα φαινόμενα στα δυτικά, τα βορειοανατολικά και το ανατολικό Αιγαίο θα είναι κατά τόπους έντονα. Στα πελάγη θα πνέουν νοτιάδες εντάσεως 7 με 8 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση.
Ήδη από χθες η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας εξέδωσε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού με ισχυρές βροχές και καταιγίδες στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά, τη Δυτική Πελοπόννησο και από το μεσημέρι στην Ανατολική Μακεδονία τη Θράκη και το Ανατολικό Αιγαίο. Χιονοπτώσεις κατά τόπους ισχυρές θα σημειωθούν στα ορεινά της δυτικής ηπειρωτικής χωράς καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου, της Δυτικής Μακεδονίας και της Δυτικής Στέρεας. Οι νότιοι άνεμοι στα πελάγη θα φτάσουν τα 8 μποφόρ.
Για την Αττική, αναμένονται νεφώσεις με βροχές, αλλά και σποραδικές καταιγίδες και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη το σκηνικό του καιρού θα έχει νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, ενώ το θερμόμετρο θα δείξει από 5 έως 14 βαθμούς Κελσίου.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:27