search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:34
MENU CLOSE

Σε ΚΕΔΚΕ και ΕΝΑΕ ο «Καλλικράτης»

13.04.2010 10:24
Σε ΚΕΔΚΕ και ΕΝΑΕ ο «Καλλικράτης» - Media

Σε ΚΕΔΚΕ και ΕΝΑΕ έστειλε το υπουργείο Εσωτερικών το «μη οριστικοποιημένο προσχέδιο» του «Καλλικράτη» προκειμένου να το συζητήσουν και να εκφράσουν τις τυχόν διαφωνίες τους.

Σε ΚΕΔΚΕ και ΕΝΑΕ έστειλε το υπουργείο Εσωτερικών το «μη οριστικοποιημένο προσχέδιο» του « Καλλικράτη» προκειμένου να το συζητήσουν και να εκφράσουν τις τυχόν διαφωνίες τους.

Το προσχέδιο το  οποίο θα αποτελεί νόμο του κράτους έως τις 15 Μαΐου κωδικοποιεί και εξειδικεύει όλα τα θέματα που αφορούν τη δομή και τη λειτουργίας των νέων δήμων και των αιρετών περιφερειών . Από το προσχέδιο απουσιάζει τα χωροταξικό αλλά σύμφωνα με όσα κατά καιρούς έχει πει η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών πρόκειται «να αποτελέσει την αφετηρία και τον οδικό χάρτη για την μεταρρύθμιση στην Αυτοδιοίκηση και τη δημιουργία του λεγόμενου επιτελικού κράτους»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15