search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:19
MENU CLOSE

Η αναταραχή είναι η παγίδα τους

25.01.2013 08:41
Η αναταραχή είναι η παγίδα τους - Media

Τουλάχιστον αδικαιολόγητη, είναι η απόφαση της συγκυβέρνησης για την επιστράτευση των εργαζομένων στο Μετρό…

Τουλάχιστον αδικαιολόγητη, είναι η απόφαση της συγκυβέρνησης για την επιστράτευση των εργαζομένων στο Μετρό… Βέβαια η στρατηγική της έντασης, είναι το τελευταίο χαρτί των μνημονιακών συμφερόντων και των κυβερνητικών υποτελών τους, στην απέλπιδα προσπάθεια που καταβάλουν για να διατηρήσουν τον έλεγχο των εξελίξεων και να συνεχίσουν την πολιτική αιματηρής λιτότητας.
Ωστόσο τα πολιτικά τους αυτά παιχνίδια δεν πιάνουν πια… Ο λαός είναι αλληλέγγυος σε κάθε προσπάθεια εργαζομένου να βρει το δίκιο του. Παρότι όλο το προηγούμενο διάστημα είχαν επιδοθεί σε δηλώσεις επί των δηλώσεων οι καρεκλοκένταυροι της Κυβέρνησης για να στοχοποίησουν τους εργαζόμενους στο μετρό, ότι παίρνουν δηλαδή υπέρογκους μισθούς και άλλα πολλά, δεν κατάφεραν τίποτα . Η αντίδραση και των άλλων σωματείων του κλάδου των ΜΜΜ ήταν άμεση και δεν την περίμεναν. Είναι φανερό πλέον ότι η προσπάθεια  να στρέψει τα βλέμματα της κοινής γνώμης στην κοινωνική αναταραχή, ώστε να της δοθεί η αφορμή να χρησιμοποιήσει τους κατασταλτικούς μηχανισμούς του κράτους, για να επιβάλει στη συνέχεια την τάξη, απέτυχε.
Η τακτική που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια το πολιτικό σύστημα να διαμελίζει ατιμώρητα  τις σάρκες του ενός κομματιού της κοινωνίας για να «θρέψει» με αυτές το άλλο,  χωρίς να υπάρξει κοινωνική αναταραχή και λαϊκός διχασμός,   φθάνει στο τέλος της.
Πραγματικά ήταν καλοστημένη η παγίδα σας αλλά δεν θα πάρουμε άλλο…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:19