search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:26
MENU CLOSE

Ύμνος της Χρυσής Αυγής στον αποθανόντα Νίκο Ντερτιλή

28.01.2013 18:09
Ύμνος της Χρυσής Αυγής στον αποθανόντα Νίκο Ντερτιλή - Media

Με εγκάρδιο τρόπο αποχαιρέτησε η Χρυσή Αυγή τον αποθανόντα χουντικό Νικό Ντερτιλή μέσα από ανάρτηση στην ιστοσελίδα του κόμματος στην οποία τον χαρακτηρίζει «απροσκύνητο» και «ξεχωριστό Έλληνα».
 

Με εγκάρδιο τρόπο αποχαιρέτησε η Χρυσή Αυγή τον αποθανόντα χουντικό Νικό Ντερτιλή μέσα από ανάρτηση στην ιστοσελίδα του κόμματος στην οποία τον χαρακτηρίζει «απροσκύνητο» και «ξεχωριστό Έλληνα».
 
Στην ανακοίνωση η μεταπολιτευτική Δημοκρατία χαρακτηρίζεται από τη Χρυσή Αυγή ως «μικρόψυχη» και «άσπλαχνη» για τον εγκλεισμό επί 38 χρόνια του ανθρώπου που καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη και διαρκή στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων για ανθρωποκτονία από πρόθεση του φοιτητή Μυρογιάννη.
 
Υμνείται μάλιστα και το «ιδεολογικό» και προσωπικό του σθένος για το γεγονός ότι δεν υπέγραψε δήλωση μετάνοιας στους δεσμώτες του.
 
Αναλυτικά η δήλωση της Χρυσής Αυγής:
 
Πριν από δύο ώρες πέθανε ο στρατηγός Νικόλαος Ντερτιλής, φυλακισμένος επί 38 έτη από το καθεστώς της μικρόψυχης και άσπλαχνης Μεταπολίτευσης. Έφυγε απροσκύνητος, με ψηλά το κεφάλι. Άφησε την τελευταία του πνοή, πιστός στο λόγο της στρατιωτικής του Τιμής, ένας ξεχωριστός Έλληνας, ένας Στρατιώτης, που είχε χύσει το αίμα του για την Πατρίδα, στο πεδίο της μάχης και που τα στήθη του κοσμούσαν παράσημα ανδρείας! Ο Στρατηγός Ντερτιλής είναι νεκρός. Έφυγε από τον κόσμο αυτό χωρίς να υπογράψει δήλωση μετανοίας στους δεσμώτες του και τηρώντας στο ακέραιο τον λόγο του, ότι το αποφυλακιστήριό του μπορούν να το καρφώσουν στο φέρετρό του! 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:24