search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:24
MENU CLOSE

Το Παρίσι κάνει «επιθεώρηση» τον Παπανδρέου

29.01.2013 13:25
Το Παρίσι κάνει «επιθεώρηση» τον Παπανδρέου - Media

Τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου σατιρίζει η θεατρική παράσταση στο Παρίσι η οποία αναφέρεται κυρίως στην κρίση που πλήττει τα τελευταία χρόνια την Ελλάδα.

Τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου σατιρίζει η θεατρική παράσταση στο Παρίσι η οποία αναφέρεται κυρίως στην κρίση που πλήττει τα τελευταία χρόνια την Ελλάδα.

Η παράσταση ονομάζεται «Vive la crise» (Ζήτω η κρίση) και ο «σωσίας» του πρώην πρωθυπουργού διακωμωδεί τα «καμώματα» του, συμπεριλαμβανομένης και της περίφημης φράσης «λεφτά υπάρχουν» που είχε πει κατά την προεκλογική περίοδο του 2009.
 
Παράλληλα δείχνει τον εκνευρισμό που προκάλεσε κατά καιρούς στους Ευρωπαίους εταίρους του, όπως στον Νικολά Σαρκοζι, την Άνγκελα Μέρκελ αλλά και την Κριστίν Λαγκάρντ, οι οποίοι καταλήγουν… σε ένα ψυχιατρικό άσυλο.
 
Η παράσταση ωστόσο παρουσιάζει και τις δεκάδες αυτοκτονίες πολιτών αλλά και τα υπόλοιπα πραγματικά προβλήματα του ελληνικού λαού.

Η σκηνοθεσία της παράστασης ανήκει στον Αλέξανδρο Κολλάτο, γιο του Έλληνα σκηνοθέτη Δημήτρη Κολλάτου και θα παρουσιάζεται μέχρι και τις 23 Μαΐου στο καρτιέ Saint-Michel, όπου πήγαιναν Έλληνες μετανάστες κατά την περίοδο της Χούντας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:23