search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 13:29
MENU CLOSE

Περισσότερες από 30 εκατομμύρια επισκέψεις στο Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ το 2012

29.01.2013 17:04
Περισσότερες από 30 εκατομμύρια επισκέψεις στο Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ το 2012 - Media

Μια ακόμη επιτυχημένη χρονιά ήταν το 2012 για τη ΓΕΡΜΑΝΟΣ, σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν στο ετήσιο Συνέδριο Συνεργατών του Δικτύου.

Μια ακόμη επιτυχημένη χρονιά ήταν το 2012 για τη ΓΕΡΜΑΝΟΣ, σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν στο ετήσιο Συνέδριο Συνεργατών του Δικτύου. Η ΓΕΡΜΑΝΟΣ εδραιώθηκε στη συνείδηση των καταναλωτών ως one stop shop για προϊόντα και υπηρεσίες τεχνολογίας, επενδύοντας περαιτέρω στα ανταγωνιστικά της πλεονεκτήματα, όπως η ποιοτική εξυπηρέτηση, η μεγάλη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών, οι οικονομικές προτάσεις, αλλά και οι πρόσθετες υπηρεσίες, όπως το service συσκευών και laptop, η επιστροφή χρημάτων και το ticketing.
 
Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν στο συνέδριο, παρά την ένταση του ανταγωνισμού και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η αγορά, οι δυναμικές επιδόσεις συνεχίστηκαν, με τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ να πραγματοποιούν περισσότερες από 20 εκατομμύρια συναλλαγές και να υποδέχονται πάνω από 30 εκατομμύρια επισκέπτες.
 
Στα ορόσημα της χρονιάς για το Δίκτυο, συγκαταλέγονται οι υψηλές πωλήσεις προϊόντων ΟΤΕ, με τις νέες συνδέσεις ADSL να αυξάνονται κατά 41% σε σχέση με το 2011 και τις συνδρομές ΟΤΕ TV να ενισχύονται εντυπωσιακά, αλλά και η αύξηση των πωλήσεων smartphones, με το ποσοστό τους να διαμορφώνεται στο 44% του συνόλου των συσκευών. Μεγάλη ανταπόκριση γνώρισαν και οι υπηρεσίες που διαθέτει η ΓΕΡΜΑΝΟΣ στους πελάτες της, με περίπου 400.000 πελάτες να επιλέγουν τα καταστήματα του Δικτύου για το service των συσκευών τους και 130.000 πελάτες να απευθύνονται στη ΓΕΡΜΑΝΟΣ για τις ψηφιακές τους εκτυπώσεις.
 
«Το δύσκολο 2012 δημιουργήσαμε τις δικές μας συνθήκες επιτυχίας. Με σκληρή δουλειά και προσήλωση στην εμπειρία του πελάτη, το δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ συνέχισε να αποτελεί βασικό προορισμό για προϊόντα και υπηρεσίες τεχνολογίας», ανέφερε κατά την ομιλία του ο Executive Director Εταιρικών & Επιχειρησιακών Πελατών Σταθερής & Κινητής, κ. Γρηγόρης Χριστόπουλος. «Με το πιο ολοκληρωμένο πορτφόλιο υπηρεσιών στην αγορά, την απαράμιλλη τεχνογνωσία των συνεργατών του και την αφοσίωσή τους στις ανάγκες του καταναλωτή, το δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ θα συνεχίσει και το 2013 να δημιουργεί αξία για τον Όμιλο ΟΤΕ», πρόσθεσε ο κ. Κώστας Νεμπής, Executive Director Οικιακών Πελατών Σταθερής & Κινητής. 
 
Στους πολυάριθμους συνεργάτες του Δικτύου απηύθυναν χαιρετισμό ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Μιχάλης Τσαμάζ και ο Εκτελεστικός Γενικός Διευθυντής του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Ζαχαρίας Πιπερίδης, ενώ το παρών έδωσαν και άλλα στελέχη από τις εταιρείες ΓΕΡΜΑΝΟΣ, COSMOTE και ΟΤΕ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 11:18