search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:47
MENU CLOSE

Ελεύθερος ο Μαρτίνης για τα χρέη του Ντυνάν προς το ΙΚΑ

31.01.2013 14:39
Ελεύθερος ο Μαρτίνης για τα χρέη του Ντυνάν προς το ΙΚΑ
  - Media

Αναβολή για τις 13 Φεβρουαρίου προκειμένου να δικαστεί από Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας έλαβε ο πρώην πρόεδρος του «Ερρίκος Ντυνάς» Ανδρέας Μαρτίνης.

Αναβολή για τις 13 Φεβρουαρίου προκειμένου να δικαστεί από Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας έλαβε ο πρώην πρόεδρος του «Ερρίκος Ντυνάν» Ανδρέας Μαρτίνης ο οποίος συνελήφθη χθες για οφειλές προς το ΙΚΑ ύψους 6,5 εκατ. ευρώ.
 
Οι δικηγόροι του Ανδρέα Μαρτίνη, δήλωσαν πως η οφειλή των 6,5 εκατομμυρίων ευρώ προς το Ι.Κ.Α. αποτελεί οφειλή του «Ερρίκος Ντυνάν» και σε καμία περίπτωση του εντολέα τους.
 
«Αν το ΙΚΑ είχε εξοφλήσει τις οφειλές του ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ προς το «Ερρίκος Ντυνάν», αν ομοίως ο ΕΟΠΥΥ είχε εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του ύψους 12 εκατομμυρίων προς το «Ερρίκος Ντυνάν» και αν το Νοσοκομείο «Κοργιαλένειο-Μπενάκειο Ε.Ε.Σ» είχε καταβάλει το ποσό των 20 και πλέον εκατομμυρίων που οφείλει επίσης στο «Ερρίκος Ντυνάν, τότε το νοσοκομείο δεν θα όφειλε ούτε ένα ευρώ στο ΙΚΑ και δεν θα διασύρετο ο κ. Μαρτίνης», αναφέρουν σε δήλωσή τους οι δικηγόροι του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος και Απόστολος Ανδρεουλάκος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:45