search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:48
MENU CLOSE

Όταν το παρελθόν εμπνέει το μέλλον…

14.04.2010 13:20
Όταν το παρελθόν εμπνέει το μέλλον… - Media

Αν παρά την οικονομική κρίση εσείς ανήκετε σε αυτούς που δεν χάνουν το ενδιαφέρον τους για την τέχνη και το… design, τότε αξίζει να ρίξετε μια ματιά στην πρωτοποριακό στυλ που προωθεί η Kelly Wearstler!

Αν παρά την οικονομική κρίση εσείς ανήκετε σε αυτούς που δεν χάνουν το ενδιαφέρον τους για την τέχνη και το… design, τότε αξίζει να ρίξετε μια ματιά στην πρωτοποριακό στυλ που προωθεί η Kelly Wearstler! Η αποκαλούμενη από τους μυημένους στο χώρο «ιέρεια του χολιγουντιανού interior design», επαναπροσδιορίζει το στυλ του Λος Άντζελες και παντρεύει μοναδικά παρελθόν και μέλλον σε ένα ιδιαίτερο αλλά άκρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα…

Στο βιογραφικό της βρίσκει κανείς αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα: πρώην Playmate του ανδρικού περιοδικού Playboy, συγγραφέας αρκετών βιβλίων, κριτής τηλεοπτικής εκπομπής για interior design. Η Kelly Wearstler αποτελεί μια ιδιαίτερη περίπτωση που καταφέρνει με κάθε της δουλειά να μαγνητίζει τα βλέμματα όλων!

Έχοντας επιμεληθεί το interior design πολλών boutique ξενοδοχείων του Beverly Hills, της Santa Monica και Palm Springs η Wearstler πήρε τις αυστηρές παλέτες χρωμάτων και τις λιτές γραμμές που αποτελούν μερικές από τις αρχές του Μοντερνισμού, και τις εισήγαγε στο λαμπερό, παιχνιδιάρικο και Χολιγουντιανό στυλ, δημιουργώντας έτσι μια καινούργια διακοσμητική αισθητική χώρου.

Με το νέο της στυλ, που μερικοί αποκαλούν Μαξιμαλισμό, επανέφερε τόσο την αίγλη του Χόλιγουντ της δεκαετίας του 1930, όσο και τα έντονα διακοσμητικά αντικείμενα που απουσίαζαν από τις μινιμαλιστικές  τάσεις που κυριαρχούσαν από τη δεκαετία του 1990.

Κλασσικά κομμάτια με πινελιές μοντέρνων χρωμάτων και αντικειμένων, όπως για παράδειγμα μια ρωμαϊκή προτομή τυλιγμένη με φλοκάτη ή ένας Rococo καθρέφτης μπροστά σε  ένα τιρκουάζ τοίχο, προσδίδουν στους χώρους μια ιδιαίτερα δυναμική και θεατρική όψη που δεν αγγίζει ποτέ όμως τα όρια του… κιτς. H ανακαίνιση και διακόσμηση του κλασσικού Χολιγουντιανού ξενοδοχείου Avalon, διαφήμισε με τον καλύτερο τρόπο το καινοτόμο και πολυτελές του στυλ, ενώ ταυτόχρονα απογείωσε την φήμη της ιέρεια του χολιγουντιανού interior design …

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:46