search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 07:46
MENU CLOSE

Στο στόχαστρο οι παράνομες διαφημιστικές πινακίδες

14.04.2010 15:39

Την απομάκρυνση όλων των διαφημιστικών πινακίδων που βρίσκονται παράνομα επί της Λεωφόρου Κηφισίας έβαλε στόχο ο Δημήτρης Ρέππας καθώς χαρακτήρισε «αντιαισθητικό τσουνάμι» την κατάσταση με τις υπαίθριες διαφημίσεις στην Ελλάδα.

Την απομάκρυνση όλων των διαφημιστικών πινακίδων που βρίσκονται παράνομα επί της Λεωφόρου Κηφισίας, έβαλε ως στόχο ο Δημήτρης Ρέππας καθώς χαρακτήρισε «αντιαισθητικό τσουνάμι» την κατάσταση με τις υπαίθριες διαφημίσεις στην Ελλάδα.

Στις 26 Απριλίου λοιπόν, τα συνεργεία του υπουργείου Υποδομών με τη συνεργασία φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Τροχαίας, πιάνουν δουλειά και κατεδαφίζουν τις διαφημιστικές πινακίδες που «φύτρωσαν» χωρίς άδεια στην Λ. Κηφισίας.

Παρεμβάσεις αναμένονται επίσης στο πλαίσιο τη πρώτης φάσης, σε Μεσογείων, Καβάλας και Πειραιώς, ενώ παράλληλα η κυβέρνηση δρομολογεί γενικότερες πρωτοβουλίες στον τομέα της οδικής ασφάλειας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 07:45