search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 13:22
MENU CLOSE

Έγκλημα στην Πόλη

04.02.2013 22:00
Έγκλημα στην Πόλη - Media

Εντατικές έρευνες κάνουν οι τουρκικές αρχές μετά την άγρια δολοφονία της Σαράϊ Σιέρα στην Κωνσταντινούπολη.

Εντατικές έρευνες κάνουν οι τουρκικές αρχές μετά την άγρια δολοφονία της Σαράϊ Σιέρα στην Κωνσταντινούπολη.

Η 33χρονη κάτοικος της Νέας Υόρκης είχε πάει για διακοπές στην Τουρκία με σκοπό να εξασκήσει το φωτογραφικό της χόμπι. Η άτυχη γυναίκα εξαφανίστηκε στις 21 Ιανουαρίου και το πτώμα της βρέθηκε προχθές. Ήταν πεταμένο σε αρχαιολογική περιοχή στην φτωχική γειτονιά Σαραμπουρνάϊ της Πόλης.

Η αστυνομία προχωρά σε εκτεταμένες ιατροδικαστικές έρευνες αφού η Σιέρα δολοφονήθηκε με αμβλύ τραύμα στο κεφάλι. Τεχνικοί της σήμανσης σάρωσαν την περιοχή όπου βρέθηκε σε μια προσπάθεια να συλλέξουν στοιχεία και χρησιμοποίησαν και ειδικά σκυλιά. Οι αρχές πήραν δείγμα από μια κουβέρτα που βρέθηκε κοντά στο πτώμα και δείγματα από τα νύχια της άτυχης γυναίκας αφού θεωρούν ότι πάλεψε με τον δολοφόνο της και πιθανόν τα στοιχεία του DNA να οδηγήσουν στη σύλληψή του.

Η Σιέρα, μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, είχε επικοινωνήσει το πρωί της εξαφάνισής της με την οικογένειά της και τους είχε πει ότι θα φωτογράφιζε τη γέφυρα του Γαλατά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 13:21