search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:19
MENU CLOSE

Μην χάσετε το Ποντίκι που κυκλοφορεί

15.04.2010 12:09
Μην χάσετε το Ποντίκι που κυκλοφορεί  - Media

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ το ΠΟΝΤΙΚΙ, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Συνομωσία Πυρήνων της … Διαπλοκής» και αναλυτικό ρεπορτάζ για την επανεμφάνιση σεναρίων περί κυβέρνησης «Εθνικής Σωτηρίας». Εκδότες, επιχειρηματίες, τραπεζίτες, «εκσυγχρονιστές» και άλλοι πράσινοι κομμένοι, προτείνουν ακόμη και τους εαυτούς τους για …αξιοποίηση, στο φόντο προβλέψεων για οικονομική καταστροφή και κοινωνική αναταραχή.  (Όλες οι λεπτομέρειες στη σελ. 9).

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ την Πέμπτη το ΠΟΝΤΙΚΙ, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Συνομωσία Πυρήνων της … Διαπλοκής» και αναλυτικό ρεπορτάζ για την επανεμφάνιση σεναρίων περί κυβέρνησης «Εθνικής Σωτηρίας». Εκδότες, επιχειρηματίες, τραπεζίτες, «εκσυγχρονιστές» και άλλοι πράσινοι κομμένοι, προτείνουν ακόμη και τους εαυτούς τους για …αξιοποίηση, στο φόντο προβλέψεων για οικονομική καταστροφή και κοινωνική αναταραχή.  (Όλες οι λεπτομέρειες στη σελ. 9).

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ από την πλευρά της, ετοιμάζει νέο πακέτο μέτρων για οργανισμούς και εργαζόμενους και βαφτίζει «μεταρρυθμίσεις» τις σκληρές οδηγίες του ΔΝΤ. Πρεμιέρα θα γίνει με το ασφαλιστικό και τις ιδιωτικοποιήσεις και όποιον πάρει ο Χάρος… (Σελ.4-5).

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ποιά είναι και τί κάνουν τα μέλη του … «Οβάλ Γραφείου» του Μαξίμου. Γνωρίστε τον Μοντεσκιέ, τον Λόρδο, τον Σταχανοβίτη και τα … άλλα παιδιά με τα οποία κυβερνά ο Γιώργος Παπανδρέου. (Σελ. 10-11)

«ΕΜΦΥΛΙΟΣ» στο Μητσοτακέϊκο. Η «Αγία Οικογένεια» τριχοτομείται ψάχνοντας να βρει τι είναι καλύτερο για την Ντόρα και το μέλλον της, την ώρα που ο Σαμαράς της δείχνει την πόρτα της εξόδου από τη ΝΔ. (Σελ. 12-13).

ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ…Αστυνομία και δικαιοσύνη προσπαθούν μετά τις συλλήψεις για την τρομοκρατία να στοιχειοθετήσουν κατηγορίες… Ή θα βρέξει ή θα χιονίσει ή καλό καιρό θα κάνει… (Σελ.20-21).

ΚΑΙ ΜΕΤΑ την ευρωπαϊκή συμφωνία για τον δανεισμό μας, τί; Άρθρο του οικονομολόγου-αναλυτή Δημήτρη Καζάκη για τις αγορές που είναι έτοιμες να προχωρήσουν σε νέο γύρο κερδοσκοπίας. (Σελ.44-45).

ΜΑΖΙ με το «Π» και το πολιτιστικό ένθετο «Ποντίκι ART» με εξώφυλλο την  Ταμίλα Κουλίεβα που δηλώνει ότι: «Μπορεί να ζούμε σε κομμουνισμό και να μην το ξέρουμε» και αναρωτιέται γιατί σε μια «πολύ δύσκολη εποχή» όπως αυτή που ζούμε, ακούγεται κυνικό το να χρειαστεί να κλείσουν τα μισά θέατρα της Αθήνας.

ΤΕΛΟΣ, χωρίς άλλη οικονομική υποχρέωση… Η νέα προσφορά του «Π», «Το Ποντίκι επί Σκηνής», με εννέα κορυφαία θεατρικά έργα του παγκόσμιου ρεπερτορίου που έγραψαν ιστορία. Στην Αθήνα κυκλοφορoύν οι «Νεφέλαι» του Αριστοφάνη και στην επαρχία η «Μήδεια» του Ευριπίδη.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:19