search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:09
MENU CLOSE

Σκοτώνουν τα άγρια ζώα… στο facebook και τα… ζευγαρώνουν με αγγελίες

08.02.2013 10:08
Σκοτώνουν τα άγρια ζώα… στο facebook και τα… ζευγαρώνουν με αγγελίες - Media

Πληθαίνουν οι καταγγελίες για νεκρά ή κακοποιημένα άγρια ζώα στο Facebook.

Πληθαίνουν οι καταγγελίες για νεκρά ή κακοποιημένα άγρια ζώα στο Facebook.
 
Και δεν πρόκειται για εικονική πραγματικότητα, αλλά για πραγματικούς θανάτους που λαμβάνουν χώρα στην Ελλάδα και προβάλλονται σαν κατορθώματα και εμπειρίες που αξίζει να μοιράζεσαι!
 
Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ κατήγγειλε για άλλη μια φορά περιστατικά παράνομης θανάτωσης ζώων στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και επιφυλάσσεται να προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια.  Συγκεκριμένα, στο γκρουπ "ΤΣΟΠΑΝΟΣΚΥΛΑ-ΗΠΕΙΡΟΣ-ΓΙΔΙΑ-ΠΡΟΒΑΤΑ" () έχει αναρτηθεί φωτογραφία που απεικονίζει νεκρό θηλυκό λύκο και στα σχόλια που ακολουθούν μεταξύ άλλων αναφέρεται από το χρήστη ότι "τη σκοτώσαμε το καλοκαίρι".
 
Επίσης, στο διαδίκτυο δημοσιεύεται αγγελία  σύμφωνα με την οποία ζητείται θηλυκή λύκαινα για ζευγάρωμα, ενώ όπως προκύπτει από την αγγελία ο χρήστης που τη δημοσίευε είναι κάτοχος λύκου κατά παράβαση της ελληνικής νομοθεσίας.
 
«Παρακαλούμε να καταγγέλλετε περιστατικά παράνομης κατοχής, θανάτωσης ή κακοποίησης άγριων ζώων με το αποδεικτικό υλικό που εντοπίζετε στο διαδίκτυο και να κοινοποιείτε στις διευθύνσεις ηλεκτρονικής επικοινωνίας: [email protected] και στη σελίδα μας στο Facebook http://www.facebook.com/arcturosgr», αναφέρει ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ.


 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:09