search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:14
MENU CLOSE

«Κύριε Πρωθυπουργέ, κάντε κάτι για τους άνεργους»

08.02.2013 10:22
Τι περιλαμβάνει το νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση - Media

Επιστολή προς τον πρωθυπουργό έστειλε η διοίκηση του Εργατικού κέντρου Ηρακλείου, περιγράφοντας την τραγική κατάσταση που βιώνουν οι Έλληνες και κάνοντας έκκληση στον Πρωθυπουργό να λάβει μέριμνα για τους άνεργους.

Επιστολή προς τον πρωθυπουργό έστειλε η διοίκηση του Εργατικού κέντρου Ηρακλείου, περιγράφοντας την τραγική κατάσταση που βιώνουν οι Έλληνες και κάνοντας έκκληση στον Πρωθυπουργό να λάβει μέριμνα για τους άνεργους.
 
Η επιστολή είναι η παρακάτω:
 
 
«Αξιότιμε κύριε πρωθυπουργέ,
 
Όπως ήδη γνωρίζεται, η κατάσταση που βιώνει ο Ελληνικός Λαός είναι τραγική.
 
Η ανεργία έχει εκτοξευτεί σε επίπεδα που προκαλεί πανικό. Σήμερα 1.000.000 άνεργοι δεν μπορούν να επιβιώσουν, οι αυτοκτονίες όλο και πληθαίνουν, οι άστεγοι αυξάνονται καθημερινά και η κοινωνική συνοχή καταρρέει.
 
Τα τελευταία χρόνια, με την ψήφιση των μνημονίων, όλο το βάρος της λάθος πολιτικής που ακολουθήθηκε έπεσε στις πλάτες των εργαζομένων, ανέργων, συνταξιούχων και μικρομεσαίων της Χώρας μας.
 
Πολλοί από τους συνανθρώπους μας, ιδιαίτερα οι μακροχρόνια άνεργοι, έχουν έρθει σε απόγνωση και αυτό γιατί δεν μπορούν να έχουν ούτε τα στοιχειώδη πράγματα που παρέχονται σε κάθε πολιτισμένο Κράτος, όπως το δικαίωμα στην υγεία, στερώντας τους τα αυτονόητα «ιατροφαρμακευτική Περίθαλψη».
 
Καλούμε την Κυβέρνηση να σταθεί τουλάχιστον σε αυτό το πρόβλημα και να δώσει λύση σε όλους τους ανέργους, που έχουν μείνει ανασφάλιστοι γιατί δεν συμπλήρωσαν τον απαιτούμενο αριθμό ενσήμων, δίνοντας με αυτό τον τρόπο μία ανάσα ζωής τόσο στους ίδιους όσο και των παιδιών τους.
 
Κοιν. :
 
· Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Ελευθέριο Βενιζέλο
 
· Πρόεδρο ΔΗΜΑΡ κ. Κουβέλη Φώτη
 
· Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας κ. Βρούτση
 
· Βουλευτές Ν. Ηρακλείου»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:11