search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:53
MENU CLOSE

Γιάννα Αγγελοπούλου: My Greek Drama

08.02.2013 11:22
Γιάννα Αγγελοπούλου: My Greek Drama - Media

Βιβλίο με την υπογραφή της Γιάννας Αγγελοπούλου και κεντρικό θέμα την εμπειρία της από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004  θα κυκλοφορήσει σε όλες τις χώρες στις 8 Μαΐου σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το amazon…

Βιβλίο με την υπογραφή της Γιάννας Αγγελοπούλου και κεντρικό θέμα την εμπειρία της από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004  θα κυκλοφορήσει σε όλες τις χώρες στις 8 Μαΐου σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το amazon
 
«Μόνη της, στο VIP δωμάτιο των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 η Γιάννα Αγγελοπούλου άρχισε να χορεύει. Ο κόσμος είχε αμφισβητήσει την ικανότητα της Ελλάδας να διοργανώσει αυτό το παγκόσμιο γεγονός. Χόρευε για να γιορτάσει τις προσπάθειες των Ελλήνων – και τις δικές της- να φιλοξενήσει τους επιτυχημένους αγώνες-φαινόμενο, μια προσπάθεια που έδειξε στον κόσμο τη νέα Ελλάδα, μια Ελλάδα ισάξια του ένδοξου παρελθόντος της. Δεν ήξερε ότι λίγα χρόνια αργότερα η Ελλάδα θα εγκατέλειπε τα μαθήματα που πήρε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες και θα εμπλέκετο σε μια πολιτική και οικονομική κρίση που θα κατέστρεφε την Ελλάδα και θα απειλούσε την οικονομική ασφάλεια της Ευρώπης» αναφέρει η ιστοσελίδα στην περιγραφή του βιβλίου.
 
Ο προσωρινός πλήρης τίτλος του βιβλίου είναι «My Greek Drama: Life, Love, and One woman's olympic effort to bring glory to her country» και η τιμή πώλησης έχει καθοριστεί στα 29,65 δολάρια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:50