search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:30
MENU CLOSE

Επιμένουν οι αγρότες

08.02.2013 18:26
Επιμένουν οι αγρότες - Media

Την παραμονή των τρακτέρ στις εθνικές και επαρχιακές οδούς αποφάσισε το συντονιστικό όργανο αγώνα των αγροτών, που συνήλθε σήμερα στον Πλαταμώνα.

Την παραμονή των τρακτέρ στις εθνικές και επαρχιακές οδούς αποφάσισε το συντονιστικό όργανο αγώνα των αγροτών, που συνήλθε σήμερα στον Πλαταμώνα.
 
Οι εκπρόσωποι αγροτών από 17 νομούς της χώρας κατέληξαν ότι πρέπει να συνεχίσουν τον αγώνα τους, αφού η  κυβέρνηση δεν έχει ικανοποιήσει κανένα από τα αιτήματά τους.
 
Ο εκπρόσωπος των αγροτών της Δράμας, Χρήστος Γκόντιας, ανέφερε ότι όλο και περισσότερα τρακτέρ και αγρότες θα βγουν στους δρόμους, αλλά δεν θα υπάρξουν αποκλεισμοί.
 
«Δρόμους θα κλείσουμε μόνο μαζί με άλλες ομάδες εργαζομένων. Εμείς δεν επιθυμούμε να δημιουργήσουμε προβλήματα σε άλλες κοινωνικές ομάδες. Θα παραμείνουμε όμως στους δρόμους, μέχρι να δικαιωθούμε. Ο αγώνας μας θα συνεχιστεί και θα ενταθεί» συμπλήρωσε.
 
Η τελική απόφαση θα ληφθεί σε συνεδρίαση των αγροτών, την Κυριακή, στη Λάρισα.
 
Στο μεταξύ τροπολογία του υπουργείου Δικαιοσύνης που κατατέθηκε στη Βουλή προβλέπει την παραγραφή των αξιόποινων πράξεων που τελέστηκαν από αγρότες, καθώς και ιδιοκτήτες και οδηγούς φορτηγών και ταξί μέχρι και το τέλος του 2012, κατά τη διάρκεια των κινητοποιήσεών τους, με τη μορφή διακοπής συγκοινωνιών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:30