search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 12:19
MENU CLOSE

Κουβέλης: Η ΔΗΜΑΡ θα συνεχίσει να στηρίζει την κυβέρνηση

09.02.2013 11:49

Η ΔΗΜΑΡ θα συνεχίσει να στηρίζει την κυβέρνηση, παρά τις αντιρρήσεις της για πλευρές της ασκούμενης κυβερνητικής πολιτικής, δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης μιλώντας στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος. Αποχώρησε από το κόμμα ο Νεφελούδης.

Η ΔΗΜΑΡ θα συνεχίσει να στηρίζει την κυβέρνηση, παρά τις αντιρρήσεις της για πλευρές της ασκούμενης κυβερνητικής πολιτικής, στοχεύοντας στη σταθεροποίηση της οικονομίας και την ανάκαμψη της χώρας, δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης μιλώντας στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.
 
Ο κ. Κουβέλης μίλησε για «την επιτυχία της τρικομματικής κυβέρνησης η οποία απέτρεψε τη χρεοκοπία και την κοινωνική εξαθλίωση» και πρόσθεσε ότι «η αναγνώριση του λάθους από το ΔΝΤ διευκολύνει τη χάραξη μιας διαφοροποιημένης διεκδικητικής γραμμής από την κυβέρνηση.
 
Mε αφορμή τις επιτάξεις των απεργών δήλωσε επίσης ότι διαφωνεί με «την πολιτική πυγμής που ακολουθεί η ΝΔ έναντι των εργαζομένων», ωστόσο ότι «όλοι – και οι πολιτικές δυνάμεις, αλλά και τα συνδικάτα- οφείλουμε να συναισθανθούμε ότι η περίοδος που διανύουμε είναι ειδική και δεν μπορούν να έχουν ούτε κοινωνική αποδοχή ούτε προοπτική επιτυχίας οι απεργιακές κινητοποιήσεις που δε λαμβάνουν υπόψη τις συνολικές ανάγκες και τις επιπτώσεις που επιφέρουν στη ζωή των υπολοίπων».

Τέλος κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του κόμματος Ανδρέας Νεφελούδης εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει από τη ΔΗΜΑΡ κρίνοντας ότι η «δεξιά στροφή» στην πολιτική που ακολουθεί η ΔΗΜΑΡ δεν αφήνει περιθώρια παρεμβάσεων εντός του κόμματος για ανατροπή της.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 11:18