search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:48
MENU CLOSE

Η διεθνής κλεπτοκρατία…

11.02.2013 22:00

Έκθεση – σοκ παρουσιάζει το «Πράσινο Ποντίκι» Φεβρουαρίου που κυκλοφορεί, η οποία αποκαλύπτει την απόλυτη συνταγή κερδοσκοπίας και την αφαίμαξη δημόσιου χρήματος…

Έκθεση – σοκ παρουσιάζει το «Πράσινο Ποντίκι» Φεβρουαρίου που κυκλοφορεί, η οποία αποκαλύπτει την απόλυτη συνταγή κερδοσκοπίας και την αφαίμαξη δημόσιου χρήματος μέσω της ανάπτυξης «βιομηχανίας» αγωγών από πολυεθνικές και επενδυτές εναντίον των χωρών που λαμβάνουν μέτρα για την προστασία του περιβάλλοντος, της δημόσιας υγείας, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Είναι χαρακτηριστικό ότι τέσσερις από τις μεγαλύτερες υποθέσεις που εταιρείες – κολοσσοί στράφηκαν εναντίον χωρών αξιώνοντας τεράστιες αποζημιώσεις αφορούν αγωγές για διαφυγόντα κέρδη εξαιτίας της αυστηρής νομοθεσίας για το κάπνισμα, αυστηρών περιβαλλοντικών προδιαγραφών για τη λειτουργία εργοστασίων λιθάνθρακα αλλά και μέτρων για την άρση των ανισοτήτων του καθεστώτος του Απαρτχάιντ!

Στόχος του «αμαρτωλού τριγώνου» έχει γίνει και η Ελλάδα, αφού γερμανική δικηγορική εταιρεία η οποία εκπροσωπεί 110 επενδυτές προτίθεται να καταθέσει αγωγή κατά του ελληνικού Δημοσίου απαιτώντας αποζημίωση ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ για ζημία που υπέστησαν οι πελάτες της από το «κούρεμα».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:48