search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 07:41
MENU CLOSE

Η ομάδα Bric θα έχει σημαντικό ρόλο στη δημιουργία μιας νέας διεθνούς τάξης σύμφωνα με τον Λούλα

16.04.2010 10:01

Οι αναπτυσσόμενες χώρες «πατάνε» πόδι, και επιχειρούν να αναλάβουν σημαντικό ρόλο στη παγκόσμια πραγματικότητα που διαμορφώνεται εν έτη 2010.

Οι αναπτυσσόμενες χώρες «πατάνε» πόδι, και επιχειρούν να αναλάβουν σημαντικό ρόλο στη παγκόσμια πραγματικότητα που διαμορφώνεται εν έτη 2010.

Μάλιστα, οι τέσσερις μεγαλύτερες αναδυόμενες δυνάμεις του κόσμου, η «λεγόμενη» ομάδα Bric, έχουν δημιουργήσει το δικό τους φόρουμ.

Ο πρόεδρος της Βραζιλίας χώρας μέλους της ομάδας , Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα, έκανε την εκτίμηση ότι η Bric θα παίξει θεμελιώδη ρόλο στη δημιουργία μιας νέας διεθνούς τάξης.

Η δήλωση έγινε στο τέλος της Συνόδου Κορυφής που συνεκλήθη στη Μπραζίλια, με τους ηγέτες της Κίνας, της Ινδίας και της Ρωσίας.

Οι χώρες επανέλαβαν την έκκλησή τους να ανατεθεί μεγαλύτερος ρόλος στις αναπτυσσόμενες χώρες κατά τη διαδικασία λήψης αποφάσεων για τη διεθνή οικονομία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 07:39