search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 07:24
MENU CLOSE

Για όλα φταίει (και καλά) η παιδική ηλικία

13.02.2013 14:44
Για όλα φταίει (και καλά) η παιδική ηλικία - Media

Εύκολη λύση αποτελεί για πολλούς δολοφόνους να ρίχνουν την ευθύνη των πράξεων τους στην κακή παιδική ηλικία που είχαν. Όντως μπορεί να πέρασαν δύσκολα παιδικά χρόνια. Όπως και πολλοί άλλοι άνθρωποι. Δεν έγιναν όμως όλοι φονιάδες.

Εύκολη λύση αποτελεί για πολλούς δολοφόνους να ρίχνουν την ευθύνη των πράξεων τους στην κακή παιδική ηλικία που είχαν. Όντως μπορεί να πέρασαν δύσκολα παιδικά χρόνια. Όπως και πολλοί άλλοι άνθρωποι. Δεν έγιναν όμως όλοι φονιάδες.
 
Η Τζόντι Αρίας είναι μια τέτοια περίπτωση. Αλλά τα όσα ισχυρίζεται δεν τα πιστεύουν ούτε στον κινηματογράφο.
 
Η 32χρονη σήμερα γυναίκα, το 2008 σκότωσε τον φίλο της Τράβις Αλεξάντερ. Στην αρχή αρνήθηκε ότι ήταν στο σπίτι την στιγμή του φόνου. Μετά θυμήθηκε ότι ήταν εκεί και πως εισέβαλαν μασκοφόροι ληστές. Τώρα υποστηρίζει ότι ο Αλεξάντερ της επιτέθηκε και αναγκάστηκε να τον σκοτώσει σε αυτοάμυνα.
 
Μετά από αυτές τις παλινωδίες η δίκη της δεν πάει καλά για την ίδια. Η κατηγορούσα αρχή υποστηρίζει ότι η Αρίας σκότωσε τον Αλεξάντερ σε μια έκρηξη ζήλειας. Η ίδια προσπαθεί να πείσει τους ενόρκους ότι ήταν η καλή της σχέσης και ότι ο μακαρίτης την μεταχειριζόταν για να ικανοποιεί τις σεξουαλικές του ορέξεις. Μέχρι και ότι μια φορά πρακτικά την βίασε ενώ κοιμόταν είπε, με δάκρυα στα μάτια (πόσο παλιό το κόλπο αυτό) η Αρίας.
 
Ακόμη κι αν όλα όσα λέει είναι αλήθεια. Και ότι την κακοποιούσαν οι γονείς της και ότι ο φίλος της την απατούσε και την κακομεταχειριζόταν. Γιατί δεν έφυγε απλά; Να τον παρατήσει και να κάνει κάτι άλλο στη ζωή της. Αυτή προτίμησε να τον μαχαιρώσει 27 φορές (!) –κάτι που δεν δικαιολογεί αυτοάμυνα- και για επιδόρπιο τον πυροβόλησε στο κεφάλι. Και η ίδια πάει για ισόβια τουλάχιστον. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 07:11