search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:30
MENU CLOSE

Διαβάστε στο Ποντίκι art που κυκλοφορεί

14.02.2013 06:31
Διαβάστε στο Ποντίκι art που κυκλοφορεί - Media

Συνέντευξη Ελένη Καστάνη: «Στα πενήντα είσαι ανθεκτικός στη μοναξιά»

Συνέντευξη Ελένη Καστάνη: «Στα πενήντα είσαι ανθεκτικός στη μοναξιά»
 
Δελτίο καιρού: Η καρδιά ενός σκύλου
«Πάρε τη λέξη μου, δώσε μου το χέρι σου»
Ο έρωτας δεν μπαίνει στο ΕΣΠΑ
Ελληνικός αναρχισμός: terra incognita
Η κτηνωδία βλάπτει σοβαρά την υγεία
 
«Το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο είναι ένας γίγαντας που πρέπει να ξυπνήσει». Ο αναπληρωματικός διευθυντής του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου Γιώργος Κακαβάς, μιλάει για τις ανάγκες και τις δυνατότητες του πρώτου μουσείου της χώρας κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου προς την πολιτεία.
 
Η Αλίκη και ο Δράκος. Ο παλιός ελληνικός κινηματογράφος εμπνέει διάσημους συγγραφείς σε Ευρώπη και Αμερική. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο «Δράκος» του Νίκου Κούνδουρου έριξαν ένα «άλλο φώς» στην Ελλάδα της κρίσης.
 
Η Ρίφενσταλ της νέας εποχής. Έτσι αποκαλούν την υποψήφια για Όσκαρ αμερικανίδα σκηνοθέτιδα Κάθριν Μπίγκελοου γνωστοί διανοούμενοι, κατηγορώντας την ότι με την ταινία «Zero Dark Thirty» εξαγνίζει τους βασανισμούς στα μέτωπα που έχει ανοίξει η Αμερική κατά της τρομοκρατίας.
 
«Ο επιθεωρητής έρχεται». Καλό βρετανικό θέατρο από τον Γρηγόρη Βαλτινό στο Θέατρο Ιλίσια.

Σαν Ξαρχάκος στα χειρότερα του. Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου και το χαμένο στοίχημα μιας νέας, ριζοσπαστικής μουσικής ανάγνωσης του Νίκου Γκάτσου.
 
Τα «Γυμνά χέρια» του Δημήτρη Μητρόπουλου. Το ομώνυμο ντοκιμαντέρ του Γιώργου Σκεύα για τον διάσημο μαέστρο προβάλλεται στην Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών.
 
Μπερλινάλε: Οι φεμινίστριες σήκωσαν την αυλαία.
 
Στις ταινίες αυτής της βδομάδας: «Οι Άθλιοι», «Παράδεισος του έρωτα», «Πολύ σκληρός για να πεθάνει σήμερα», «Love in the end». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:29