search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 14:42
MENU CLOSE

Δραγασάκης: «Τεράστιο σκάνδαλο η πώληση του ΟΠΑΠ»

14.02.2013 10:36
Δραγασάκης: «Τεράστιο σκάνδαλο η πώληση του ΟΠΑΠ»  - Media

«Τεράστιο σκάνδαλο» χαρακτήρισε την επικείμενη πώληση του ΟΠΑΠ ο  αντιπρόεδρος της βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Δραγασάκης. Ακούστε το ηχητικό

«Τεράστιο σκάνδαλο» χαρακτήρισε την επικείμενη πώληση του ΟΠΑΠ ο  αντιπρόεδρος της βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Δραγασάκης, σχολιάζοντας σημερινό δημοσίευμα του «Ποντικιού» στον Real FM και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ήδη τοποθετηθεί για αυτό το τεράστιο σκάνδαλο διότι μιλούμε για μια επιχείρηση που παράγει κέρδη. Επομένως, είναι σα να πουλάει κανείς μια κότα που να κάνει χρυσά αυγά, με κάποια χρυσά αυγά. Στη δική μας αντίληψη, ο ΟΠΑΠ είναι μηχανισμός που παράγει κέρδη τα οποία πρέπει να τα έχει ή το Δημόσιο ταμείο ή οι ιδιώτες», δήλωσε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι «στην περίπτωση του ΟΠΑΠ το κέρδος είναι εύκολο, δεν έχει να κάνει με επιχειρηματικά ρίσκα» και ότι «θα είναι σκάνδαλο όποιος κι αν τον πάρει, ακόμη κι αν ενωθούν όλοι μαζί για να τον πάρουνε».

Ακούστε το ηχητικό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 11:18