search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 18:55
MENU CLOSE

Κόντρα Παπαδημούλη-Βορίδη για την ένταση στην κατάληψη στο γραφείο του Μέργου

14.02.2013 11:26
Κόντρα Παπαδημούλη-Βορίδη για την ένταση στην κατάληψη στο γραφείο του Μέργου - Media

Μάχη στη Βουλή μεταξύ του Δημήτρη Παπαδημούλη και του Μάκη Βορίδη, για την επεισοδιακή κατάληψη στο γραφείο του γενικού γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών, Γιώργου Μέργου.

Μάχη στη Βουλή μεταξύ του Δημήτρη Παπαδημούλη και του Μάκη Βορίδη, για την επεισοδιακή κατάληψη στο γραφείο του γενικού γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών, Γιώργου Μέργου.
 
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε ξυλοδαρμό και τραυματισμό δύο βουλευτών του κόμματός του, των κ.κ. Μπάρκα και Διαμαντόπουλο, με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας να απαντά ότι καταλήψεις κτιρίων δεν θα γίνονται ανεκτές.

Με αφορμή τα επεισόδια, ο Σίμος Κεδίκογλου κατηγόρησε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για διπροσωπία, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για «κυβέρνηση των μακελάρηδων των μισθών και των συντάξεων», που «νομίζει ότι με την επιστράτευση της βίας και της κρατικής καταστολής ενάντια σε όλους όσοι αντιστέκονται θα μπορέσει να διασφαλίσει τη συνέχιση της βάρβαρης μνημονιακής πολιτικής».
 
«Η εισβολή σε πανεπιστημιακά γραφεία, η διάρρηξη, η κατάληψη και οι υλικές ζημιές που προκάλεσαν οι νεολαίοι του ΣΥΡΙΖΑ εντάσσονται απολύτως στη στρατηγική της έντασης, την οποία υποτίθεται ότι καταγγέλλει ο κ. Τσίπρας. Η διπροσωπία σε όλο της το μεγαλείο» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
 
Ο ΣΥΡΙΖΑ, από την πλευρά του, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία σημειώνει ότι «η βίαιη επίθεση των αστυνομικών δυνάμεων στους Νέους/ες του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, που πραγματοποιούσαν συμβολική παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το πανεπιστημιακό γραφείο του Γ.Γ. του Υπουργείου Οικονομικών, του ανθρώπου που με περισσό κυνισμό ομολόγησε την πρόθεση της κυβέρνησης να μειώσει και άλλο τους κατώτατους μισθούς, καταδεικνύει το αυταρχικό πρόσωπο μιας κυβέρνησης που δεν ανέχεται καμία διαμαρτυρία, καμία διαφορετική φωνή ενάντια στην πολιτική της.

Το βίντεο είναι από το enikos.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 18:50