26/05/2020 10:05:19

Δένδιας: «Ας πούμε και μια καλή κουβέντα για την αστυνομία»

Δένδιας: «Ας πούμε και μια καλή κουβέντα για την αστυνομία» - Media
Στα περιστατικά με τους διεφθαρμένους αστυνομικούς αναφέρθηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Ν. Δένδιας αμέσως μετά από την συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια τον οποίο ενημέρωσε για την κατάσταση που επικρατεί στα Σώματα Ασφαλείας.
 
Συγκεκριμένα κατά την έξοδό του από το Προεδρικό Μέγαρο, ο κ. Δένδιας δήλωσε τα εξής για τους διεφθαρμένους αστυνομικούς:

«Βεβαίως υπάρχουν και εξαιρέσεις, κακές εξαιρέσεις, αλλά είναι εξαιρέσεις. Ο κανόνας είναι ότι δίνουν τον εαυτό τους με το παραπάνω. Και πρέπει να τους το αναγνωρίσουμε. Αφού δεν μπορούμε να τους δώσουμε χρήματα, μπορούμε να τους πούμε μια καλή κουβέντα.»

Νωρίτερα στη συνομιλία που είχε με τον Κάρολο Παπούλια δήλωσε ότι η αστυνομία χρειάζεται ενίσχυση και στο ηθικό και στους μισθούς και από την άλλη το πυροσβεστικό σώμα χρειάζεται μέσα. «Έχουμε μεταναστευτικό, έχουμε εγκληματικότητα, έχουμε τρομοκρατία, έχουμε απ' όλα πρόσθεσε ο κ. Δένδιας.
 
«Ο ελληνικός λαός υποφέρει. Αυτό είναι γεγονός. Το τι μπορούμε να κάνουμε πρέπει να δούμε» απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Στο μεταξύ σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τις καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ για υπέρμετρη βία των αστυνομικών κατά βουλευτών του στην σημερινή κατάληψη του γραφείου του Γιώργου Μέργου ο κ. Δένδιας επανέλαβε ότι έχει διαταχθεί ΕΔΕ.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.